Fotball

Lillestrøm-spillere i blodig slagsmål

<p><strong>LA MANGA:</strong> Siste kvelden før avreise fra Spania, havnet flere av Lillestrøms spillere i barslagsmål. Det tok mange minutter før tumultene roet seg.</p>

  • Roy Ellingsen

Det er ikke mer enn en uke siden John Arne Riise havnet i medienes søkelys etter at han ble angrepet av lagkamerat Craig Bellamy, utstyrt med ei golfkølle. Natt til lørdag var det lillebror Bjørn Helge Riise tur til å havne i bråk, også han under en hyggelig karaokekveld med lystige lagkamerater.

Det skjedde under Lillestrøms siste kveld under det to uker lange treningsoppholdet på La Manga.

Sloss på gaten

Baren The Last Drop på La Manga Club var fylt til randen. Fredag er karaokekveld, og bare minutter før slagsmålet brøt ut, var fotballspillerne med på allsang av Frank Sinatras glansnummer «My Way».

Plutselig stormet gjestene ut av baren. Det brøt ut et brutalt slagsmål, der flere av LSK-spillerne var involvert. Knyttneveslag ble utvekslet, og i sentrum sto Kasey Wehrman.

Kastet glass og stoler

Etter det bt.no forstår startet slagsmålet da Bjørn Helge Riise snublet borti en engelskmann. Engelskmannen tok det pent, men det gjorde ikke kameraten hans. Riise skal så ha fått et slag mot ansiktet. Lagkameratene kom til, og det utviklet seg til et kraftig basketak.

Hendelsesforløpet bekreftes også av LSK-spillerne.

— Bjørn Helge ble slått ned helt uten forvarsel. Da oppsto det tumulter, sier en av LSK-spillerne.

Da LSK-spillerne kom ut fra baren, ble de pepret med glass, flasker og stoler. Også vaktmannskapene på La Manga Club ble utsatt i kanonaden fra de fulle engelskmennene. Vaktselskapet hadde hunder på stedet, uten at det så ut til å roe gemyttene.

Etter at nevekampen var over, satte Wehrman seg i leiebilen og kjørte fra stedet.

Tidlig stengning

Baren The Last Drop stenger normalt klokken 02.00 natt til lørdag, men stengte like etter slagsmålet, rundt klokken 00.15. – Utover det vil jeg ikke kommentere saken, sier daglig leder på baren til bt.no.

Ingen ble arrestert etter slagsmålet.

LSK-leder Frank Grønlund er foreløpiog ordknapp i sakens anledning.

— Jeg var selv på et annet utested. Vi har ennå ikke fått oversikt over hva som skjedde, sier Frank Grønlund til Romerikes Blad.

Tidligere på dagen vant LSK 3-0 over Vålerenga.

  1. Les også

    - Må ta ansvar for etternavnet sitt

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18133238172142
2Lillestrøm17114232151737
3Bodø/Glimt17104344192534
4Rosenborg1787231201131
5Viking188553225729
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien