Fotball

«Helge-chatten» blir nasjonal: Følger Norge-Romania i kveld!

Helge Skog tar både ballen og mannen når Norge spiller en meget viktig kamp i kveld.

  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

iTromsø har hatt stor suksess med «Helge-chatten» i forbindelse med TIL-kampene de siste fire sesongene der Helge Skog har fulgt TILs kamper med et supporterblikk, der han tar imot og svarer på spørsmål fra leserne underveis i med- og motgang fra Alfheim stadion.

  • FØLG KAMPEN MED HELGE HER.

Nå blir den lokale chatten nasjonal når Helge Skog i kveld skal følge Norges hjemmekamp mot Romania for samtlige åtte av avisene i 100 % sport-samarbeidet.

Aftenposten, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke, Adresseavisen og iTromsø, vil ha sin egen «Helge-chat» der man kan sende spørsmål til den fotballgale journalisten fra Tromsø.

Da er det betimelig å spørre, hvem i alle dager er du Helge Skog og hvorfor skal man følge akkurat landskampen i kveld i din tekstlive?

– Vel, noen livetjenester har jo roboter som styrer det som postes. Og det er jo dritkjedelig. Jeg ser kampen med supporter-, ikke robotøyne, sier hele Norges Helge Skog til avisen han jobber i.

– Land man har hørt om

For Liverpool- og TIL-supporteren Helge, ser fram til å chatte med folk fra hele landet i kveld, selv om han ikke har samme forhold til de røde og blå som skal ut i kamp i kveld.

– Jeg har ikke samme forhold til Norge som til TIL, men nå har de jo havnet i gruppe med opptil flere land man faktisk har hørt om, så det gjør jo kampene litt mer interessant. Og så har jeg jo lyst til å se Norge i et EM-sluttspill, smiler Skog.

– Er Norge klar?

Det har tidvis vært høy temperatur og enormt mange meninger som tikker inn under hver eneste TIL-kamp. Og nå ta chatten ut til hele landet, ser skribenten Skog på som uproblematisk.

– For min del er det ikke noe problem. Så spørs det om Norge er klar for dette, flirer Skog.

– Til slutt, hva er «Helge-chatten», med dine ord?

– «Helge-chatten» er en sunn meningsutveksling mellom fotballinteresserte som ikke tar seg selv eller fotball så utrolig høytidelig, selv om de elsker spillet over alt på jord, sier Skog.

Nå er det bare å vente i spenning til kveldens kamp. Send inn dine spørsmål til Helge Skog her både før, under og etter kampen. God kamp og heia Norge!