Hattrick-helten Djurdjic rømte fra pressen

<p>Eliteseriens toppscorer taus etter målshowet.</p>

HAUGESUND 20120516.Eliteserien i fotball 2012, Haugesund - Aalesund. Haugesunds 3 målscorer Nikola Djurdjic (t.h.) i duell med Aalesunds Jason Morrison i eliteseriekampen mellom Haugesund og Aalesund på Haugesund Stadion onsdag. I bakgrunnen Haugesunds Geir Ludvig Fevang. Resultatet ble 4-2.Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
  • Harald Martel Bersaas

HAUGESUND — AALESUND 4-2:

Nikola Djurdjic var utvilsomt dagens mann på Haugesund stadion, etter å ha nettet tre ganger mot Aalesund.

Men uten forklaring valgte eliteseriens toppscorer å forlate stadion uten å gi noen kommentarer til de mange i pressekorpset.

TV 2 fikk en kort prat med serberen like etter kampslutt. Men det var det.

- Samme for meg hvem som scorer

Haugesund-trener, Jostein Grindhaug, var derimot som alltids snakkesalig etter hans lags niende strake kamp i årets Tippeliga uten tap. Noe som er rekord for vestlendingene i den øverste divisjonen.

FK Haugesund har nå ikke tapt siden årets seriepremiere i hovedstaden hvor laget tapte 2-1 mot Vålerenga.

- Perioden Aalesund kom litt tilbake i kampen der de scoret sine to mål, gjorde meg en smule irritert og jeg kjente på lysten til å kjefte. Men så fikk jeg de to-tre minuttene mellom kampslutt og praten i garderoben på å roe meg ned , smiler treneren.

Grindhaug roser videre sin tremålscorer, men presiserer samtidig at det spiller liten rolle for ham hvem av hans spillere som ruller ballen over streken.

— Så lenge vi vinner er det samme for meg hvem som scorer målene.

Ros fra spissmakker

Alexander Søderlund gikk målløs av banen for Haugesund i kveld. Men også han har fokus på å seire, ikke på hvem som scorer målene.

- Kjekt for ham (Nikola Djurdjic) å score igjen. Han har gått noen kamper nå uten å putte, og da blir det jo alltid snakk om måltørke og lagt press på ham fra media. Så nå blir det nok litt roligere , tenker jeg.

- Djurdjic er sikker fra straffemerket gang på gang. Du håper ikke at han bommer snart slik at du kan få muligheten?

- Absolutt ikke. Han blir bare bedre og bedre på sine straffer. Og det er alltid godt for et lag å ha slike spillere når man får tildelt sjansen fra straffemerket.

Haugesund spiller søndag borte mot Stabæk i eliteseriens 10. runde.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk