Fotball

Vaagan Moen håper på Helstad i LSK

<p>Lillestrøm er interessert i Thorstein Helstad (35), og Petter Vaagan Moen (28) håper å bli klubbkamerat med Helstad igjen.</p>

BERGEN 20071008: Fotball. Branns Thorstein Helstad og Petter Vaagan Moen feirer 1 - 0 scoringen under eliteseriekampen mellom Brann og Lyn på Brann stadion i Bergen mandag kveld. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX . Original bildetekst:
  • Mattis Røhne

Thorstein Helstads agent, Stig Lillejord, sier til HA-sporten at det har vært kontakt med Lillestrøm en periode, og at LSK har signalisert interesse.

– Men vi gjør ikke noe før vi har funnet en løsning i Monaco , sier Lillejord.

Helstad har nemlig ett år igjen av kontrakten sin med FC Monaco.

Har vært på legesjekk

I går meldte TV 2-sporten at Helstad skal ha gjennomført en legesjekk hos romeriksklubben fredag.

Ifølge Stig Lillejord, stemmer det:

– Thorstein var på legesjekk i klubben i forrige uke. Han benyttet anledningen da han var der, men Thorstein er fortsatt ansatt i Monaco

– Kjempepositivt

Lillestrøm-spilleren Petter Vaagan Moen kjenner ikke mer til saken enn det han har registrert i media, men synes det ville være kjempepositivt om de to tidligere HamKam-guttene kunne bli gjenforent i Lillestrøm. De har aldri spilt sammen i HamKam, men har to sesonger sammen i Brann-trøya. De to har også akslet A-landslagstrøya sammen mot Irland.

Lett å spille sammen med

– Vi scorer ikke nok mål og mangler folk i boksen. Skulle Thorstein komme til Lillestrøm, vet jeg hva vi får. Jeg likte veldig godt å spille sammen med Thorstein i Brann. Han er en type spiss som det er lett for en midtbanespiller å forholde seg til, sier Petter Vaagan Moen til HA-sporten.

– Håper du Thorstein blir Lillestrøm-spiller?

– Jo flere forsterkninger jo bedre. Jeg synes det er positivt å være i en klubb som ser etter gode spillere. Jeg kjenner Thorstein godt, og liker han godt både som person og type, sier Vaagan Moen, som har vært ute med skade etter at han pådro seg brudd i armen i cupkampen mot Ottestad i begynnelsen av mai. Neste uke er han tilbake for fullt på treningsfeltet.

– Har ekstremt god tid

HA-sporten fikk ikke kontakt med Thorstein Helstad i går, men agent Lillejord, sier de har ekstremt god tid før det norske overgangsvinduet åpner for å få til en løsning i Monaco. Der skal han forhandle med klubbens sportsdirektør Tor Kristian Karlsen.

– Hvis det ikke løser seg, tar Thorstein ett år til i Monaco, sier Lillejord.

Les også

  1. - Helstad nærmer seg Lillestrøm

Eliteserien

SVUTMP
1Molde1493234132130
2Bodø/Glimt1474329151425
3Kristiansund137241312123
4Rosenborg146442619722
5Vålerenga145632520521
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien