Fotball

- Real Madrid kan erstatte Ronaldo med Bale

Manchester United skal ikke ha gitt opp å hente Cristiano Ronaldo tilbake.

Rå fysikk, bunnsolid ballbehandling og en prosjektil av et skuddfot. Gareth Bale og Cristiano Ronaldo har mye til felles som fotballspillere.
  • Nicholas Bergh
    Journalist

Cristiano Ronaldo har uttalt at hanser for seg en fremtid i Real Madrid. Likevel har ikke Manchester United-manager David Moyes gitt opp å sikre seg superstjernen denne sommeren, hvert fall hvis man skal tro Manchester Evening News.

Lokalavisen hevder at Cristiano Ronaldo igjen har blitt klubbens primære overgangsmål, og at United ikke vil la seg skremme av den angivelige prislappen på 80 millioner pund (rudt 730 millioner kroner).

Manchester Evening News hevder at Real Madrid kan være villige til å gi slipp på Cristiano Ronaldo, dersom den spanske hovedstadsklubben klarer å sikre seg Gareth Bale.

Bales pris: 940 millioner

Spanjolenens jakt på waliseren har virkelig fått vind i medieseglene de siste ukene, og fredag kommer ASmed oppdateringer.

Den spanske sportavisen hevder at et bud på 120 millioner euro (rundt 940 millioner kroner) ville være nok til å få Tottenham til å lytte til Real Madrid.

Blir den megaovergangen en realitet, vil den smadre den nåværende overgangsrekorden på rundt 750 millioner kroner (betalt av Real Madrid til Manchester United for Cristiano Ronaldo i 2009).

Det skal imidlertid også være aktuelt for Tottenham å godta et bud på 100 millioner euro (rundt 780 millioner kroner), hvis de i tillegg får den argentinske vingen Angel di Maria fra Real.

Bale kan forlenge

Tottenham hevder imidlertid at de er i samtaler med Bale om en kontraktsforlengelse.

— Vi er i samtaler, men det betyr imidlertid ikke at vi har kommet til enighet. For øyeblikket har vi selvtillit. Spilleren er under kontrakt, en god kontrakt med Tottenham, som vi signerte i fjor, sier manager Andre Villas-Boas ifølge Sky Sports.

Villas-Boas ble også spurt om det hadde kommet et formelt bud på Bale.

— Det kommer jeg ikke til å kommentere, utbrøt Villas-Boas med et glimt i øyet.

Bale ble kåret til Premier Leagues beste spiller forrige sesong.

Les også

  1. Lokker Bale med bedre lønn

  2. - Bale er fornøyd i Tottenham

  3. «Mou» tviler på Ronaldo-farvel

  4. - Bale er enig med Real Madrid

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Tottenham Hotspur FC