Fotball

Se keeperens vanvittige frisparkmål

Stefan Hagerup er kjent som en habil keeper i OBOS-ligaen, men det han vartet opp med i treningskampen mot Elverum, var heller ukjent.

  • Andreas Hopen

På stillingen 3–0 i treningskampen mellom Ull/Kisa og Elverum fikk den tidligere Sogndal-keeperen Stefan Hagerup muligheten til å ta frisparket til Ull/Kisa.

Hagerup dunket ballen kontant i krysset, noe som bergenseren mener ikke er tilfeldig.

– Jeg har vist fram den frisparkfoten på trening, og nå var jeg endelig satt opp som frisparkskytter, så da fikk jeg vise den fram, sier 24-åringen.

Hagerup var altså satt opp som frisparkskytter hele kampen, men om vi får se mer av slike kremmerhus, det er usikkert.

– Om jeg får ta noen frispark i OBOS-ligaen får du nesten spørre Trond Fredriksen om, men jeg håper det, sier keeperen fra Fyllingsdalen selvsikkert.

Her er Stefan Hagerup i aksjon mot Amor Layouni. Dette fra Hagerups første periode i Ull/Kisa, da på lån fra Sogndal.

Frisparkfoten kommer ikke av seg selv, og sisteskansen trener på teknikken når muligheten byr seg.

– Jeg trener på det av og til etter trening. Det hender at noen skyter noen frispark på meg, og så blir jeg med og tar noen jeg også.

Dette er sisteskansens andre mål på seniornivå, det forrige kom i 3. divisjon for Fyllingsdalen, men Hagerup er klar på at det er hans første på frispark – og 24-åringen er klar på at Elverum-keeperen var sjanseløs på frisparket.

– For at han skulle ha reddet det måtte han nesten ha visst at jeg skulle lime den i vinkelen, sier 24-åringen på bergensdialekt.

Les mer om

  1. Ull/Kisa IL
  2. OBOS-ligaen