Lillestrøm-spiller freste i TV-intervju i pausen: – De pisser på oss

Strømsgodset og Lillestrøm spilte 1–1 i søndagens eliteseriekamp i Drammen. Thomas Lehne Olsen berget poeng for LSK snaue 20 minutter før slutt.

Tobias Salquist var rasende i pausen.

Strømsgodset – Lillestrøm 1–1

Publikum hadde knapt rukket å sette seg etter pause da Herman Stengel sendte Moses Mawa alene mot keeper 17 sekunder ut i andre omgang. Oslo-gutten gjorde ingen feil og så ut til å gi Strømsgodset en sårt tiltrengt seier.

Men da Thomas Lehne Olsen fikk en nesten identisk mulighet etter 71 minutter, endte både sjansene og resultatet helt likt.

Marko Maric i Lillestrøm-buret hadde flere gode redninger, spesielt da han stoppet Moses Mawa fra å bli tomålsscorer like før LSKs utligning. Han er fornøyd med det han føler var et heldig poeng.

– Jeg synes vi kan være veldig fornøyd med ett poeng i dag. Vi hadde en vanskelig kamp og vi var veldig heldige i dag, sa Lillestrøm-keeper Marko Maric til Eurosport etter kampen.

Mannen som ga Lillestrøm utligningen som førte til 1 poeng, Thomas Lehne Olsen, var ikke enig med sin keeper på spørsmål om poenget var heldig.

– Nei, det føler jeg ikke. Vi hadde mange sjanser, men vi lar også Godset få mange sjanser, men et poeng hver er vel greit, sa Lillestrøms toppscorer.

Med uavgjort blir Strømsgodset værende helt nede i nedrykksstriden med sine 24 poeng. De er to poeng foran tabelljumbo Mjøndalen som i tillegg har én kamp til gode. Heller ikke Lillestrøm kan føle seg helt sikre på eliteseriespill neste sesong. De er fire poeng foran Godset.

Moses Mawa har akkurat gitt Strømsgodset ledelsen mot Lillestrøm og hysjer ned Kanarifansen. Oslo-gutten har bidratt sterkt til at Godset nå er over streken.
Les også

Stort Eliteserien Fantasy-tips: Disse spillerne må du ha i innspurten av sesongen

«Pisset på»

Etter at Strømsgodsets sommerkjøp Lars-Jørgen Salvesen hadde smelt ballen i stolpen, fikk Lillestrøm en stor sjanse da Daniel Gustafsson plutselig sto med åpent mål. En utrustende Martin Hansen i Godset-buret bommet med en heading ved 16-meteren, men ble reddet av midtstopper Duplexe Tchamba som hindret Gustafsson i skuddøyeblikket. Svensken ropte på straffe, men dommer Tore Hansen lot det passere.

Godset presset på og fikk sjanser ved Mawa og Kristoffer Tokstad før pause, men det ble målløst før hvilen.

Tobias Salquist var alt annet enn fornøyd da Eurosport intervjuet han i pausen.

– Det er pinlig det vi leverer der ute. De pisser på oss litt nå, sa Lillestrøms danske midtstopper.

Lillestrøm-spillerne feirer scoringen.
Les også

Eliteseriekapteinen varsler Vålerenga-markering etter rasismeskandalen

Drømmestart

Mawa brukte ikke lang tid i andre omgang på å gi Strømsgodset ledelsen, og fikk en kjempemulighet til å legge på til 2–0 da han var helt alene med Marko Maric etter 69 minutter. Da må det ha vært ekstra surt da Lillestrøm utlignet kun to minutter senere. Lehne Olsen stakk ifra Godset-forsvaret på kontring og selv om keeper fikk hånden på ballen, trillet den inn i mål.

Mawa har vært viktig for Strømsgodset siden overgangen fra KFUM i sommer, men selv med et mål kan det være han sover dårlig etter missen på stillingen 1–0.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk