Solskjær før Mourinho-møte: – Trenger litt underholdning

Ole Gunnar Solskjær avdramatiserer de siste dagenes verbalduell med José Mourinho før storkampen mot Tottenham søndag.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær møter sin forgjenger José Mourinho søndag.

Solskjær overtok United-jobben da Mourinho ble sparket i desember 2018. De to har ertet hverandre litt i intervjuer de siste dagene.

– Vi er i rare tider. Noen ganger må man ha det litt gøy. Det var bare et par ufarlige uttalelser. Det er bra vi har litt underholdning. José har gitt så mye, både på banen og på pressekonferanser, sa Solskjær på fredagens digitale pressekonferanse.

– José er en meget karismatisk trener og manager. Jeg har stor respekt for ham som manager.

Tottenham spilte kamp og vant både tirsdag (ligacupen) og torsdag (europaligaen). Dette betyr at Spurs vil ha fire kamper i beina på snaut åtte døgn når troppen forlater Manchester søndag.

United har bare én kamp i kroppen siden forrige helg. Den ble spilt onsdag borte mot Brighton i ligacupen (3-0-seier).

– Spillerne blir friskere og sterkere for hver dag. Vi håper å se framgang, og vi trenger det trolig også, på søndag. Vi må bli bedre ute på banen, sier Solskjær.

Les også

Trekning i dag: Disse storlagene kan Molde møte i Europa

Les også

Brasiliansk spiss klar for Tottenham

Dobbelt Harry

Tottenham har en superspiss i Harry Kane, og United har sluppet inn fem mål på to Premier League-kamper i høst. – Harry er en av de beste spissene i verden. Det er bra han er tilbake etter skade. Vi må forbedre oss godt. Og så har vi en Harry (Maguire) i laget vårt, sier Solskjær.

Maguire fikk en liten smell i forrige serierunde, men ifølge Solskjær rekker han Spurs-kampen.

Overgangsvinduet stenger klokken 23.00 britisk tid mandag. United-fansen etterspør forsterkninger.

– Jeg vil ikke gå inn på det. Alt mitt fokus er på søndagens kamp. Klubben jobber alltid hardt for å ha en så bra stall som mulig. Skjer det noe, vil dere høre det, svarte Solskjær på et av flere spørsmål rundt eventuelle kjøp.

Torsdag havnet United i en knallhard Champions League-pulje med Paris Saint-Germain, Leipzig og Basaksehir.

Resten av PL-runden, lørdag: Chelsea – Crystal Palace 13.30, Everton – Brighton 16.00, Leeds – Manchester C. 18.30, Newcastle – Burnley 21.00.

Søndag: Leicester – West Ham 13.00, Southampton – West Bromwich 13.00, Arsenal – Sheffield U., Wolverhampton – Fulham 15.00, Aston Villa – Liverpool 20.15.