Se de første klippene fra sesong to av Vålerengas hockey-reality

I november rulles «Iskrigerne» sesong 2 ut på TV-skjermene. Se traileren her nå.

KRIGERNE PÅ JORDAL: Dette bildet vil du få se mer av i tiden frem mot premiere på sesong to av Vålerenga-serien "Iskrigerne". På bildet er (f.v.) Glenn Jensen, Rasmus Juell, Brian Ihnacak, trener Espen Knutsen, Jonas Oppøyen, Erik Follestad Johansen og Brede Frettem Csiszar.
svp://101766?view=bt

I sesong 1 av «Iskrigerne» ble vi kjent med menneskene i og rundt Norges mestvinnende og tradisjonsrike ishockeyklubb fra Jordal Amfi i Oslo.

Sesongen ga et usminket innblikk i livet i klubben. Og på hjemmebane.

Sesong to av TV 2-serien blir stemningen noe mer trykket på Jordal. For fjorårssesongen, som danner grunnlaget for serien, ble en stor sportslig nedtur.

5.-plass i serien og ut i semifinalen i sluttspillet er ikke hverdagskost for Espen «Shampo» Knutsens hockeygutter.

Det gir også traileren et lite innblikk i.

— Det blir en litt annen sesong av "Iskrigerne". Vi hadde et ganske tøft år i fjor, det gikk ikke som vi hadde håpet. Og jeg tror folk vil få se en brutal ærlighet fra Vålerenga-garderoben. Det er forskjell på å vinne serien og bli nummer seks. Og jeg regner med at kameraene har klart å fange opp den stemningen og få formidlet den slik den var som de gjorde da vi vant serien året før, sier VIF-keeper Glenn Jensen til Aftenposten.

svp://101766?view=bt