Sport

Bortemarerittet fortsetter

Lørenskog forlenget Storhamar Dragons' tapsrekke på bortebane.

Lørenskog jubler etter 2-0-scoringen mot Storhamar Dragons.
  • Mikkel Hokstad

LØRENSKOG — DRAGONS 5-2

Dragons har ikke tatt poeng på fremmed is siden 2. november, og i kveld reiste Hamar-laget til en tøff bortekamp i Lørenskog ishall. De gule og blå fikk tidlig oppleve at Lørenskog er et solid hjemmelag.

Lørenskog ledet 3-0 etter første periode, og Dragons klarte aldri å komme tilbake.

— Grunnspillet vårt forsvinner i den første perioden og vi er for dårlige. De kunne scoret flere mål hvis ikke Tommy Johansen hadde stått så godt, forklarer assistenttrener Jonas Norgren etter 5-2-tapet.

Marerittstart

Etter seks minutter kontret Lars Erik Spets inn 1-0 for Lørenskog, før Steffen Thoresen var kvikkest i oppfattelsen, og fikk pirket inn 2-0. Etter bare 14 minutter la James Sixsmith på til 3-0, mot et sjeldent slapt Dragons-mannskap.

Skuddstatistikken fra de første 20 minuttene endte på 22-4, og gjestene fra Hamar hadde fått en marerittstart på den tøffe bortekampen.

24 Dragons-sekunder

Dragons kom ut til andre periode som et annet lag. Først vartet Tommy Johansen opp med en rekke viktige redninger, før både Lars Erik Spets og Steffen Thoresen ble utvist, og gjestene skapte 24 magiske sekunder.

Først smekket Lars Løkken Østli inn 3-1, før Lars Erik Hesbråten reduserte ytterligere bare 24 sekunder senere.

Utover i tredje periode sto kampen og vippet, men med snaue ni minutter igjen fant Kenny Corupes avslutning veien forbi Johansen i Dragons-buret.

Da desperate drager tok ut keeper i sluttsekundene, fikk Wacey Rabbit enkelt fastsette sluttresultatet til 5-2 for Lørenskog. Dermed var Dragons fjerde strake bortetap på rad et faktum.

- Må gå i seg selv

Allerede lørdag for Dragons igjen prøve å kapre bortepoeng, når de gjester Sparta i Sarpsborg.

— Til kampen mot Sparta må hver og en gå i seg selv. Alle må være klare fra start da, maner assistent Norgren, etter at førsteperioden ødela for Dragons i Lørenskog.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Lørenskog IK
  3. Storhamar