Vipers slet seg til seier etter katastrofestart

Vipers lå under 8-0, men vant til slutt.

Vipers beste for kvelden, Vilde Kaurin Jonassen sender ballen videre.
  • Ron Henning Sundvor

Vipers — Skrim 33-27:

Vipers tok timeout etter tre minutter og lå under 0-8 etter seks minutter mot bunnlaget Skrim. Sesongens verste start kom etter en måned uten seier i serien.

— Det så helsvart ut. Heldigvis viser vi styrke og klarer å utligne til pause, sa trener Lunde-Borgersen som sto igjen med blandede følelser etter kampen.

Mer om runden:

Kristiansandlaget kastet bort ball etter ball, og så ikke ut som noen medaljekandidat i starten av kampen, men kontrollerte til slutt inn seieren.

— Jeg synes vi viser mer positivt enn negativt. Vi har en dårlig start, men det er det bare å legge bak oss, og heller tenke på at vi klarer å komme såpass tilbake, sa treneren.

Sett denne nyheten?

Les også

Fem nye håndballregler – og én gir dramatisk endring

Sterkt comeback

Vipers startet ikke med alle sine beste spillere, og når laget lå under 8-0 sa Lunde-Borgersen at nok var nok, og satte utpå Marta Tomac og Vilde Kaurin Jonassen. Det ble utslagsgivende.

— Jeg vet ikke hvor mye byttene har å si, men det var da vi begynte å få litt kontroll i kampen. Vi tok jo også inn fire mål rett etterpå, sa Marta Tomac

Jonassen ble kåret til Vipers beste, og sto for åtte av Vipers 32 scoringer.

— Et slikt comeback viser at det bor mye bra i oss. Vi vet vi er et bra lag, og selv om det var litt nervøs stemning da vi lå under, hadde vi alltid tro på oss selv, svarte Jonassen.

Ingen undervurdering

Selv om de startet så dårlig mot et bunnlag nekter treneren for at de undervurderte motstanderen.

— Absolutt ikke. Jentene virket veldig tente før start, så jeg tror heller det har med overtenning å gjøre, svarte Lunde.

Til helga møter de Byåsen, et lag som kjemper i toppen i stedet for bunnen som Skrim gjør. Da holder ikke en slik prestasjon.

— Det gjøres mange personlige feil. Når vi møter Byåsen må vi opp mange, mange hakk, for dette holder ikke, sa keeper Sakura Hauge.