- Thor er veldig tynn nå

Ting tyder på at Thor Hushovd har funnet matchvekta til Tour de France. Bildet til høyre la han nylig ut på Instagram.

LETTERE: Thor Hushovd la ut dette bildet av seg selv og kona Susanne på Instagram.
  • Åge Harald Drangsholt
Thor Hushovd.

— Thor er veldig tynn nå. Han er veldig seriøs, og vil gjerne til Tour de France. Dette viser at man ikke skal avskrive ham, slik mange gjør. Dette er et tegn på at han er i godt slag. Riktignok har han vært tynn i hele år, men nå er han nesten skrapet. Dette jobber han veldig hardt for, sier den tidligere sykkelproffen Mads Kaggestad, som nå er sykkelekspert i TV2. Da Fædrelandsvennen besøkte ham i Grimstad for noen uker siden, fortalte han selv om målet om å utvikle seg til en rytter som kunne hjelpe BMCs sammenlagtkanoner i fjellene, Cadel Evans og Tejay van Garderen.

— Thor er tynnere og på det nivået som han bør være for å gjøre en flott jobb for laget i Tour de France, sier Johan Kaggestad, som også er sykkelekspert i TV 2. Sørlendingen er ennå ikke tatt ut til Tour de France, men fikk tirsdag klarsignal til å sykle Dauphine Libere, som er et knalltøft etapperitt i Frankrike som går 2. til 9. juni.

— Jeg tror Thor har en fair sjanse til å få sykle Tour de France. Selv om laget har vanvittig mange stjerner, og Thor er i en oppbyggingsfase etter sykdom i fjor, er han en kjempe medspiller som er gull verdt å ha når laget skal kjempe om seier i sammendraget. Han er helt sikkert i bruttotroppen, og jeg antar at han kjemper om den nest siste eller siste plassen på laget, mener Mads Kaggestad.