Dragons-treneren: - Liker det jeg ser

Dragons-treneren mener laget er i rute, og så mange gode tendenser i årets første treningskamp torsdag kveld.

Dragons-trener Michael Smithurst er optimist etter årets første treningskamp.
  • Jacob Nygaard

Storhamar Dragons — Vålerenga 3-3:

HAMAR (h-a.no): Spesielt det offensive var han fornøyd med. Ikke på lang tid har de gul/blå hatt en like sterk rekke med løpere å vise til. Det lar seg merke.

- I rute

— Vi trener hardt og bra nå. Det merket vi i dag da hoder og bein var litt tunge i starten. Etter hvert jobber vi oss inn i det og gjør mye positive ting som vi bør jobbe etter videre nå. Jeg liker mye av det jeg ser, og føler vi er i rute, sier Smithurst, og legger til:

— Mye av det offensive vi viser er veldig bra. På løpersiden har vi et bredt og godt lag nå. Det lar seg også merke, sier han.

Uten Løkken Østli og Øksnes

Han mener Vålerengas tre mål kom for enkelt. Likevel svartmaler han ikke back-situasjonen fullstendig.

— Både Lars (Løkken Østli) og Andreas (Øksnes) er veldig viktige backer for oss, og det ble litt tøft for oss uten dem i dag, sier treneren, og fortsetter:

— Likevel synes jeg vi våger mye. Vi tar sjanser og spiller oss fint ut fra vanskelige situasjoner. Det liker jeg, sier han.

I tillegg måtte Eirik Dagfinrud ut med det som så ut som en veldig stygg vridning i det venstre kneet. Mest sannsynlig vil backen være ute en stund på grunn av skaden.

Dragenes mål ble scoret av Mads Hansen, Magnus Eikrem Haugen og Joakim Jensen.