Sport

Folksomt på Onsøy

Instruksjon, baller og vafler ble delt ut gratis til kommende golfere.

Juniormedlem Pontus (11) gir råd og vink til Sanne (9).

  • Fredrik Holst

Send oss gjerne bilder fra Golfens dag-arrangement i din hjemmeklubb. Golfens dag er et årlig tiltak initiert av Norges Golfforbund, men det er i regi av hver enkelt klubb. Målet er å øke rekrutteringen til sporten. Onsøy Golfklubb i samarbeid med Fredrikstad Golfbane arrangerte søndag begivenheten for ellevte gang. Bra oppmøte Klubben delte ut mer enn 100 invitasjoner på de lokale skolene, i tillegg var det flere medlemmer som tok saken i egne hender.

— Vi hadde en veldig ivrig junior som, på eget initiativ, printet og delte ut invitasjoner på sin skole. Et annet medlem hang opp plakater i nærområdet, forteller Berit Nilsson til golf.no

Kom en gang mellom 11.00 og 15.00 , lød det i invitasjonen, men i det fantastiske været uteble deltagerne.

— Vi trodde alle var på stranda når ingen dukket opp da vi startet klokken 11.00, forteller Nilsson videre.

Men så kom innrykket. Det ble den best besøkte Golfens dag de har hatt.

— Det var bare helt fantastisk med så mange deltagere. Og for en innsats av medlemmene, avslutter en fornøyd Nilsson, som gjerne forteller om junioren Pontus (11), som instruerte Sanne, 9 år.

— Da Pontus hadde holdt på en god stund med Sanne, foreslo vi at han skulle ta seg en pause. Da svarte han; "Jeg holder på til midnatt, om det er det Sanne vil." Det forteller om engasjement det.

Drivingrangen var fylt opp og gratis baller ble delt ut til de kommende golfere. Alle fikk instruksjoner av dyktige juniorer og noen av de mer erfarne medlemmene. Vaffeljernet gikk varmt - og kald drikke ble delt ut til alle sammen.

Et vellykket arrangement på Onsøy!

Les mer om

  1. Golf