Sport

VIF-kapteinen beklager køllekast

VIF-kapteinen kastet køllen på tribunen i frustrasjon. Shampo: – Vås å snakke om det.

IRRITERT: VIF-kaptein Brede Csiszar viste temperament flere ganger under kampen mot Lørenskog. Her er det hjemmelagets Kenny Corupe som får høre det.
  • Kjetil Flygind
    Kjetil Flygind

Lørenskog-Vålerenga 5-2

Vålerenga-kaptein Brede Csiszar tar full selvkritikk etter at hans kølle havnet på tribunen i samband med Lørenskogs 4-2-mål:

Beklager @LorenskogHockey D var absolutt ikke meninga,legger meg paddeflat! Jeg mista huet,men Skal ikke skje. Sorry!Håper ingen ble truffet

— Brede Csiszar (@bcsiszar) 9. januar 2014

LØRENSKOG (aftenposten.no): Lørenskog sikret sin tredje strake seier over erkerivalen fra Oslo. Sånt svir i Vålerenga.

  • Vi fulgte oppgjøret live her!

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter 25 sekunders spill. James Sixsmith sørget for en kalddusj for gjestene fra Oslo øst. Den ledelsen ga aldri Lørenskog fra seg.

Oppgjøret var intenst og underholdende med hockey som bølget frem og tilbake. Og da Vålerenga rotet vekk en overgangsmulighet, og Lørenskog i stedet scoret og på mange måter avgjorde kampen med sin 4-2-scoring, gikk rullgardinen ned for VIF-kaptein Frettem Csiszar.

– Må ta ansvar

– Det er bare å beklage og legge seg flat. Slikt hører ikke hjemme på en hockeybane. Det var ikke tilsiktet, men det spiller ingen rolle. Jeg skvatt da jeg skjønte at den havnet der oppe, sier Vålerenga-spilleren.

Episoden han snakker om skjedde midtveis i 3. periode. Vålerenga klarte nok en gang ikke å få klarert pucken foran eget mål og det utnyttet Lørenskog. Christopher Henriksen satte kontant inn 4–2. I frustrasjon over baklengsmålet knakk Frettem Csiszar køllen i isen og kastet den fra seg. I stedet for at den landet på isen danset den seg opp på tribunen og inn blant hjemmelagets supportere. Det så ikke ut til at noen ble skadet, likevel fikk episoden det til å koke i Lørenskog ishall.

– Jeg ble veldig frustrert og slengte den fra meg mot rundvantet. Men da hoveddommeren fortalte meg at den havnet på tribunen ble jeg helt paff. Det var virkelig ikke meningen. Man må ta ansvar for sine egne handlinger, spesielt som kaptein, og det skal ikke skje. Heldigvis så det ut til at ingen ble skadet, sier Frettem Csiszar.

– Frykter du at det skal få etterspill?

– Det kan nok hende at forbundet tar en titt på det, ja, sier han.

Lagene fulgte hverandre, med Lørenskog ett og to mål foran hele veien. men da kampen sto litt og vippet fikk hjemmelaget 4-2-ledelsen som på mange måter avgjorde matchen.

Shampo: – Vås å snakke om

VIF-trener Espen «Shampo» Knutsen var irritert da han etter kampen ble konfrontert med sin egen kapteins køllekasting.

– Jeg synes ikke det burde være fokus etter en hockeykamp. Det burde være på at Lørenskog vant. Men jeg stoler på Brede når han sier han ikke mente det. Men det er klønete. Jeg så det fløy en kølle, men ingen ble skadet så vidt jeg så. Det blir bare vås å snakke om det, sa Shampo.

Om tremålstapet sa han følgende:

– Veldig skuffende. Vi var ikke med fra start, og flere av spillerne spilte langt under det vi kan forvente. Det nytter ikke å vinne når enkeltspillere ikke er med i krigen, fortsatte VIF-treneren.

– Vi har vært dårlige lenge. Nå må vi jobbe sammen og få orden på det, sa Frettem Csiszar.

$(document).ready(function(){$(".mm-livestudio-wrapper").parent().attr("class", ""); });initLivestudio(189);

Les også

  1. Tidlige scoringer senket Stjernen

  2. Rosenborg heldige og gode

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Lørenskog IK
  3. Vålerenga hockey