Gode utsikter for håndballstjerne etter dramatisk bilulykke

Håndballprofilen Gøran S. Johannessen er på vei tilbake etter bilulykken i sommer. Landslagssjef Christian Berge håper å ha ham med på samling i oktober.

Gøran S. Johannessen er på vei tilbake etter skade og bilulykke.
  • NTB

Det var i juli at Johannessen satt i en bil som kolliderte i en fart av 80–90 kilometer i timen. Det skjedde da han var på vei hjem fra sykehuset og en operasjon i en ankel.

Johannessen pådro seg en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse. Ingen som var involvert i ulykken pådro seg alvorlige skader. Bilen Johannessen satt i ble kjørt av en ansatt i klubben Flensburg

– Han har nok igjen cirka halvannen måned før han er tilbake på banen. Så det blir rett i forkant av samlingen vår i oktober. Han trener godt nå og kommer nok snart i gang med styrke og løping, sier Berge.

Les også

– Potensialet bør være større her enn i Larvik

– Så det skal holde med tanke på VM?

– Ja, han kommer.

Johannessen kom til Flensburg noen uker før ulykken. I stedet for å reise hjem etter ankeloperasjonen, bar det rett tilbake til sykehuset for bakspilleren.

Norge spiller VM i Danmark og Tyskland i januar og møter Danmark, Østerrike, Tunisia, Chile og Saudi-Arabia i puljespillet. Alle Norges kamper går i Herning.

Det gjør også hovedrunden om de norske gutta kvalifiserer seg for den.

(©NTB)