Sport

Vålerenga kollapset - Lørenskog til NM-finalen

Vålerenga ble rett og slett hakket for små mot Lørenskog i NM-semifinalen, og finaledrømmen er knust.

UTE: Espen "Shampo" Knutsen og Vålerenga er ute av NM-sluttspillet. Lørenskog går til finale.

Lørenskog — Vålerenga 5-2, 4-1 i kamper:

Vålerenga åpnet giftig og hissig, og tok ledelsen på bortebane i Lørenskog. Men det ble også det.

— Det er jævlig tungt. Vi har vært nære i alle kampene, men ikke i dag, faktisk. Vi kommer bra ut, men de tar over. Det er ikke nok sprut igjen. For oss er det vinn eller forsvinn, men man prøver å ikke tenke på det. Men det var mer på spill for oss enn for dem, sier Vålerengas Martin Laumann Ylven til TV 2.

Les også

Oilers gjorde jobben - lukter finaleplass mot Lørenskog

For Kenneth Larsens menn hadde et spillmessig overtak, og snudde allerede i første periode kampen i sin favør. Da Stefan Espeland og Tony Romano i løpet av andre periode satte hver sin scoring, var håpet i realiteten ute.

Espen «Shampo» Knutsens gutter satte riktignok en trøstescoring, men lite hjalp det da Lørenskog økte til 5-2. — Det er selvfølgelig deilig. Det kunne fort blitt et par ekstra kamper, så vi skal være fornøyde med å være videre etter fem kamper. Vi har nok hatt større kontroll her enn før. De første ti minuttene henger vi ikke med, men senere er vi best i alt, egentlig. Alt kan skje nå, sier Lørenskog-spiller Robin Dahlstrøm til TV 2. — Vålerenga hadde mer på lager enn det vi trodde, men vi scorer på sjansene våre og er effektive. En litt merkelig kamp, sier trener Larsen.

I sluttminuttene ble det også blodig i Lørenskog, da Robin Sterner fikk ei Vålerenga-skøyte i fjeset og mistet ei tann.

Mens semifinalene er ferdigspilt i denne duellen, går det videre mellom Storhamar og Stavanger Oilers. Oilers leder 4-2 i kamper.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor Lars Tjærnås forteller om masseslagsmål på Stamford Bridge hvor han selv fikk delt ut noen lusinger:

Les også

  1. Shampo etter nytt Vålerenga-tap: - Realistisk sett er vi ferdige

  2. Sjekk den nesa: - Ikke vits å reparere den nå

  3. Patrick Thoresen står over hockey-VM

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Lørenskog IK
  3. Vålerenga hockey