Forbannet etter rødt kort

<p>— Dommerne mistet kontrollen, sier Johnny Jensen.</p>

VRSAC, SERBIA 20120116.Håndball EM i Serbia 2012:Johnny Jensen og Norge vant 28-27 mot Slovenia i åpningskampen i Millennium Hall i Vrsac under EM i håndball i Serbia mandag. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
  • Rune Stensland

NORGE-SLOVENIA 28-27: — Jeg skulle hatt en tominutter, ikke rødt kort. Det er håpløs dømming, brummer Jensen til fvn.no.

Les også: Fikk ballen i fleisen og stengte buret

Drøyt tre minutter ut i 2. omgang ble han avblåst for en takling han kom alt for sent inn i. Jensen var likevel vantro da pipeblåseren viste ham det røde kortet.

- Jeg føler dommerne mistet kontrollen i dag, og gjorde dårlige avgjørelser begge veier. Men heldigvis vant vi likevel, og det er superviktig.

Jensen nærmest garanterer at han vil spille på grensen også mot Kroatia fredag, etter at han altså må stå over mot Island i overmorgen.

- Jeg kan ikke la meg stoppe av dette. Vi har fått den starten vi trengte, og nå skal vi klare å gå videre til hovedrunden. Selv om det er knalltøffe motstandere der, skal vi gi alt for å kunne klare en semifinaleplass. Det har skjedd undere før , sier EMs eldste spiller – som fyller 40 år i februar.