Sport

Oilers i ferd med å sirkle inn ny trener

Stavanger Oilers er ikke langt unna å kunne presentere sin nye trener.

Sportssjef Pål Haukali Higson og Stavanger Oilers har pratet med mulige kandidater til å overta den ledige trenerjobben (Arkivfoto)
  • Kristian Oftedal Kvendseth

– Vi har kommet dit at vi har startet å prate med kandidater. Vi begynner å nærme oss noe, sier sportssjef Pål Haukali Higson i Oilers til Aftenbladet.

Det skal være både norske, svenske og nordamerikanere i gruppen som Oilers har identifisert som gode trenerkandidater. Intervjurundene skal allerede i gang. Higson håper å ha en ny trener på plass i løpet av de neste par ukene.

– Vi bør ha noe klart før april er omme. Vår klare hovedprioritet nå er å få på plass en ny trener. Vi jobber med spillertroppen parallelt, men det er naturlig at vi prioriterer trenerspørsmålet, sier Higson.

Les også

Oilers har få norske alternativer i trenerjakten

Oilers leter etter en erfaren trenertype som kjenner skandinavisk ishockey, og som har gode resultater å vise til i tidligere klubber.

Pål Gulbrandsen trente Oilers de to siste årene, men partene brøt tidligere denne måneden samarbeidet etter en skuffende sesong som endte med 6. plass i serien og kvartfinaletap i NM-sluttspillet.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Stavanger Oilers