Sport

Vipers møter et av verdens beste lag: – Dette blir den største kampen i vår historie

Vipers-leder Terje Marcussen mener at det kun er ett lag i hele verden som kan måle seg med lørdagens motstander i Aquarama, CSM Bucuresti.

CSM Bucuresti, som kommer til Aquarama på lørdag, er et av verdens aller beste klubblag med tre pallplasseringer i Champions League på rad. Her jubler de for seier i 2016.

– Dette blir den største kampen i vår historie. Jeg tror ikke folk flest skjønner hvor stort lag som kommer hit. Ikke et vondt ord om de andre vi har møtt, men når vi ser på historien og stjernegalleriet til Bucuresti, så er dette som forskjellen på et Sørlandsmesterskap på ski og femmila i Holmenkollen. Flere av spillerne er verdensstjerner, sier Terje Marcussen, daglig leder i Vipers.

Laget han sikter til ble stiftet i 2007, og vant det rumenske mesterskapet først i 2014/15-sesongen – men siden har de vunnet hvert eneste år. Og i 2015/16-sesongen vant de like godt hele Champions League etter å ha slått Györ i finalen. De to siste årene har laget blitt nummer tre i verdens mest prestisjetunge klubbturnering.

Les hele saken med abonnement