Sport

Rangers-tap tross Zucca-scoring: - Selv ikke jeg kan bomme der

Mats Zuccarello scoret det første målet da New York Rangers møtte New York Islanders, men gikk likevel på et 2-3-tap. Rangers står med sju strake hjemmetap.

Mats Zuccarello ble første målscorer i New York-derbyet, men Rangers gikk likevel på et tap mot Islanders. Kathy Willens / TT / NTB Scanpix

Etter en målløs førsteperiode sendte Zucca pucken i nettet tidlig i midtperioden da de to New York-lagene møttes i Madison Square Garden onsdag kveld. Det var nordmannens 15. NHL-scoring for sesongen.

– Det var en bra pasning fra Mika Zibanejad, og jeg fikk pucken for åpent mål. Selv ikke jeg kan bomme der, sa han til Nettavisen etter kampen.

Anders Lee utlignet for Islanders kort tid etter, før Rick Nash sørget for at hjemmelaget igjen var i ledelse. I siste periode utlignet Nikolai Kulemin for gjestene, mens Andrew Ladd satte inn den matchvinnende scoringen som ga Islanders seieren i New York-derbyet.

– Fortjente bedre

Zuccarello fikk totalt 19.34 minutter på isen onsdag. Nordmannen påførte seg en utvisning i tredje periode. Han var ikke fornøyd med at det ble tap.

– Jeg synes vi var gode og fortjente å vinne denne.

New York Rangers er ikke i støtet i egen storstue for tiden. Zuccarello og co. står med hele sju hjemmetap på rad (fem i ordinær tid og to etter forlengning).

– Jeg skulle ønske jeg hadde et svar på det. Du må vinne hjemmekampene dine når sluttspillet er rett rundt hjørnet. Nå har vi bare tre (hjemmekamper) igjen til å skaffe oss litt momentum, sa Nash, ifølge nhl.com.

Sterke borte

J.T. Miller har et litt mer optimistisk syn på situasjonen. Han minner om at Rangers er sterke på bortebane:

– Det spiller ingen rolle hvor du spiller. Akkurat nå er det slik at vi ikke vinner så mye hjemme, men vinner mye borte. Du kan se på det som noe positivt at vi nå skal spille tre strake bortekamper og prøve å komme på rett kjøl før vi er tilbake (i Madison Square Garden).

Rangers' neste kamp er borte mot Los Angeles Kings lørdag.

(©NTB)

Les mer om

 1. Ishockey
 2. New York Rangers
 3. Mats Zuccarello

Relevante artikler

 1. SPORT

  Zuccarello involvert i to mål – seiersrekken fortsetter for Rangers

 2. SPORT

  Zuccarello med to assists i sterk borteseier

 3. SPORT

  Zucca-jubileum da Rangers forlenget seiersrekken

 4. SPORT

  I kveld stenger overgangsvinduet: – Blir jeg byttet bort, ser jeg positivt på det

 5. SPORT

  Zuccarello slo tilbake: - Det var fortjent

 6. SPORT

  Zuccarello fikk enorm hyllest i New York: – Jobber med tårene