Sport

FyllingenBergen kunne avgjort sluttspillet søndag

Tapte i returoppgjøret mot Halden.

TAPTE I RETUROPPGJØRET: Eivind Tangen og FyllingenBergen tapte i returoppgjøret mot Halden. Foto: Tor Høvik

  • Benedicte Andersen Bakken

Første kamp i sluttspillet ble spilt torsdag da FyllingenBergen slo Halden på hjemmebane. Med første seier i boks kunne altså bergenserne avgjort i returoppgjøret i Halden søndag. Det ble en jevn kamp hvor Halden trakk det lengste strået og vant til slutt 26 – 25. ## Små marginer

FyllingenBergen hadde håpet på å kunne avgjøre sluttspillet allerede i andre kamp, men små marginer gjorde at spenningen fremdeles er på topp før siste og avgjørende kamp i kvartfinalen førstkommende onsdag.

— Det var veldig små marginer som avgjorde i siste del av kampen. Men vi kom dårlig i gang i starten av kampen og gjorde en del tekniske feil som vi ble straffet for. Det var ingen stor angrepskamp av oss, så man kan si at Halden vant fortjent selv om det var små marginer som avgjorde, forteller trener Vidar Gjesdal.

FyllingenBergen var forberedt på at de kom til å møte tøffere motstand søndag etter at de slo Halden 32 – 27 på torsdag.

— Vi møtte et mer aggressivt lag i dag og det var forventet. Halden kriget bra. Det ble en kamp hvor begge lag viste mye vilje, men vi hadde ikke helt flyten med oss og det håper vi kommer nå utover og at vi ser allerede på onsdag. Får vi mer flyt i spillet så har vi en god sjanse.

På hjemmebane i den avgjørende kampen

Den siste av tre kamper i kvartfinalen spilles altså på onsdag og da avgjøres det hvem som går videre til semifinalespill. Kampen spilles i Framohallen.

— Vi gjorde det vi kunne i dag, men nå må vi se fremover og forberede oss godt og avgjøre på hjemmebane, forteller Gjesdal som lover at laget skal krige seg til seier.

— Vi er veldig glad for at den siste kampen spilles i Bergen. Det blir helt sikkert en ny krig og en tett kamp, og den krigen skal vi vinne.

Les mer om

  1. Håndball
  2. Fyllingen