Sport

Sammen igjen

På en pressekonferanse i kveld kommer Lance Armstrong til å fortelle at han neste år skal sykle for Astana.

Lance Armstrong på siste etappe av Tour de France i 2005. Han er vinner av løpet og tar seg tid til å skåle i champagne med Discovery-sjefen Johan Bruyneel. Nå er det to sammen igjen i det kasakstanske laget Astana.
  • Kurt Haugli

Siden Lance Armstrong kom med den overraskende meldingen om sitt eget comeback to år etter at han la opp, har det vært spekulert vilt i hvilket han lag han skal sykle for.

Klar for Astana

Flere nyhetsbyråer melder nå i ettermiddag at det ble det hyppigst tippede laget – Astana — som får 37-åringen i sin midte.

Det er på inge måte overraskende at han nå velger laget som ledes av belgieren Johan Bruyneel . Bruyneel ledet også¨Lance Armstrongs lag Discovery under alle hans syv Tour de France-seire.

Tidspunktet for Lance Armstrongs comeback med drakten til kasakstanske Astana er også klar. Det hele skjer i Australia under Tour Down Under som finner sted i januar.

Contador-trøbbel

Det er lite tenkelig at Lance Armstrong gjør sitt comeback som hjelperytter på Astana. I dag har de mannen som vant Tour de France i fjor og både Vuelta a España og Giro d’Italia i år – spanjolen Alberto Contador – som sin kaptein. Og Contador finner seg neppe til rette som annenfiolinist på laget.

Spanske media mener at kommer Lance, så reiser Contador.

— Jeg har kontrakt frem til 2010 med Astana og har ingen intensjoner om å forlate. Men det har ikke manglet på tilbud fra andre lag, sa Contador til media da det ble kjent at Lance skulle gjøre comeback.

  1. Les også

    Contador vil ikke kjøre i skyggen av Armstrong

  2. Les også

    - Krever mye innsats