Skogrand usikker før toppkampen

Tertnes vet fortsatt ikke om stjernespilleren vil bli frisk til Byåsen-kampen.

HINKET: Med ispose på hælen hentet Stine Skogrand beviset på at hun var banens beste spiller etter kampen mot Skrim Kongsberg.
  • Newspilot Newspilot

Onsdag kveld spiller Tertnes en av sesongens viktigste kamper, når de møter Byåsen i Trondheim. Etter en svak periode har Tertnes falt ned fra medaljeplassene i eliteserien, og et tap mot Byåsen vil distansere dem ytterligere.

Les også

Høyst overkommelig trekning for FyllingenBergen

I en slik kamp skulle Tertnes hatt bruk for sin ledestjerne, Stine Skogrand. Hun hinket av banen med ispose på hælen etter oppgjøret mot Skrim Kongsberg søndag.

Les også

Dette bildet bekymrer Tertnes-leiren

Fortsatt vet ikke klubben om hun vil bli frisk før toppkampen.

— Vi må nesten bare vente og se. Vi har undersøkt skaden, men vi vet fortsatt ikke om hun blir klar i tide, sier trener Tore Johannessen.

Byåsen, som ligger på annenplass, har nå en luke på to poeng ned til bergenserne på fjerdeplass.

Tatt ut til landslagssamling

Verdensmesteren har hatt problemer med hælen før. Over en lengre periode har hun merket smerter, men aldri så store at de har hindret henne i å trene eller spille kamper.

Les også

Næringslivet blør, men Tertnes firer ikke på ambisjonene

Mot Skrim måtte hun kaste inn håndkle. Nå risikerer hun å miste flere kamper.

— Man har alltid noen kjenninger her og der. Jeg har hatt en hæl som har vært irriterende en stund, sa Skogrand etter kampen søndag.

Skogrand er også tatt ut til landslagssamling fra 7. til 21. mars, men har fått et stjerne bak navnet sitt i pressemeldingen. Den betyr at hun kun deltar på landslagssamlingen dersom det er blitt klarert med helseteamet i klubb- og landslag.