Skuffende andrerunde for Ventura på Bermuda – klarte ikke cuten

Kristoffer Ventura avsluttet sin andre runde i PGA-turneringen i golf på Bermuda med en bogey og klarte med det ikke cuten.

Kristoffer Ventura fikk det ikke helt til å stemme på Bermuda fredag.

Han var blant spillerne som fikk avbrutt andrerunden fredag på grunn av mørket. Frem til da hadde han fire bogeys og én dobbeltbogey.

Ventura spilte ferdig lørdag og røk på en ny bogey på det siste hullet. Dermed endte han to slag over par. Cuten og 57.-plassen gikk på ett slag over par.

Frem til fredagens stopp hadde Ventura gått runden på to slag over par. I første runde endte han ett slag under par.

Ventura fikk en god start på den andre runden. Etter par på hull én slo han til med en eagle på hull to da han greide seg med tre slag på dette par 5-hullet. Han kunne notere seg birdies på hullene 11 og 12, men måtte opp i ett slag over par og dermed bogeys på hullene 6, 7, 10 og 16. På hull 15 ble det en dobbeltbogey.

Amerikanerne Ryan Armour og Wyndham Clark deler ledelsen så langt på åtte slag under par.

En som har fått litt ekstra oppmerksomhet i turningen, er Fred Funk. 64-åringen deltar i turneringen på Bermuda kun fordi han får gå sammen med sønnen Taylor, ifølge PGA-tourens nettsider.

– Dette er pokker så bra til å være en gammel mann, kommenterte den 24-årige sønnen.

Og de gamle ser fortsatt ut til å være eldst, for faren klarte så vidt cuten, mens sønnen endte helt nede på 128. plass, tolv slag over par.

For Taylor Funk er dette hans andre PGA-turneringen, mens Fred Funk har spilt formidable 650 turneringer.

(©NTB)