Pogba-agent mener stjernen må få forlate United

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, sier franskmannen er ulykkelig i Manchester United, og at den beste løsningen er om midtbanestjernen selges i januar.

Paul Pogba er ikke lykkelig i Manchester United og må få forlate klubben, sier stjernespillerens agent. Her fra jubelscenene etter 1-1-målet som inspirerte United til å vende til 3-1-seier over West Ham lørdag.

I et intervju med italienske Tuttosport kommer Raiola med uttalelsene som har fått flere medier til å melde at Pogba ser ut til å være ferdig i United.

– Det er ingen vits i å gå rundt grøten, det er bedre å være tydelige, se framover og ikke kaste bort tiden i jakt på syndebukker. Paul er ulykkelig i Manchester United, han er ikke lenger i stand til å uttrykke seg slik han ønsker, og som forventes av ham, sier Raiola.

– Han må skifte lag. Han har en kontrakt som utløper om halvannet år, men jeg tror den beste løsningen for partene er å selge ham i neste overgangsvindu, sier Raiola.

Agenten, som har en rekke av fotballens største stjerner i sin stall, blant dem Erling Braut Haaland, sier at United risikerer å miste Pogba til free transfer, ettersom franskmannen ikke har noen intensjoner om å forlenge kontrakten.

Pogba er flere ganger koblet vekk fra United. Lørdag scoret han et vakkert mål da Ole Gunnar Solskjærs elever snudde 0-1 til 3-1 mot West Ham.