Gladnyhet for VM-kongen Lægreid: Fant kjæreste på jobb

Skiskytter Sturla Holm Lægreid (24) forteller til NRK at han har funnet kjærligheten. Også kjæresten bekrefter den gledelige nyheten overfor VG.

TRAFF BLINK: Sturla Holm Lægreid har funnet kjærligheten. Her poserer han med krystallkula han fikk for å ha vunnet jaktstartcupen sammenlagt i årets sesong.
  • Ida Høidalen, VG
  • Jostein Magnussen, VG

Etter han tok gull på fellesstarten på VMs siste dag sa skiskytter Sturla Holm Lægreid til VG at han ikke ville reise rett tilbake til Norge fordi han ikke hadde noen kjæreste å reise hjem til. Nå røper han at han har fått seg kjæreste i skiskyttermiljøet.

– Jeg har ikke noe kjæreste eller noe som venter på meg hjemme, så jeg kan egentlig være her og nyte livet i Mellom-Europa, uttalte han.

Nå bekrefter han til NRK at han nå har fått seg kjæreste - men han fant henne utenfor Norge. Han har blitt sammen med den amerikanske skiskytteren Chloe Levins (22). Levins bekrefter også nyheten til VG, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Etter VM reiste de norske skiskytterne hjem til Norge. Lægreid dro til Ramsau sammen med kjæresten.

– Jeg ønsker ikke å kommentere noe rundt mitt personlige liv, sa 24-åringen da VG ba om en kommentar om forholdet.

Les også

Lægreid med fantomskyting – slo Thingnes Bø: – Helt sykt

– Hun har vært en støttespiller, selvfølgelig, og vært veldig betydningsfull i min hverdag. Jeg tror jeg må dele noen av mine seiere med henne, sier han til NRK.

De to ble fanget på kamera på oppvarmingen sammen før dagens jaktstart. Den vant Lægreid foran Johannes Thingnes Bø. Nå leder han verdenscupen med ett poeng før sesongens siste renn - fellesstarten i Östersund søndag.

– Jeg har skjønt at det har blitt litt avslørt, men det er veldig hyggelig å ha en som støtter meg på verdenscuprenn også, sier Lægreid til NRK.