Sport

Bjørnstad avanserte

Henrik Bjørnstad spilte mye bedre på andrerunden, men får fortsatt for mange bogeyer.

Henrik Bjørnstad spilte mye bedre på andrerunden.
  • Petter Bøifot

Resultater/livescoreBjørnstads scorekort Henrik Bjørnstad har gitt seg selv en sjanse til å klare cut'en etter en god andrerunde i South Carolina. 28-åringen satte i seks birdier, men måtte også tåle fire bogeyer under fredagens spill. Ettersom turneringen er en pro-am som spilles på tre baner går ikke cut'en før på lørdag. Sammenlagt er han to over par, men han er faktisk en av de spillerne med flest birdier.

Litt bak cut-grensen

På puttestatistikken er han også høyt oppe, men for mange feil gjør at mye godt spill blir forgjeves. Han ligger på delt 83. plass som ser ut til å være to til tre slag bak cut-grensen. Helt i toppen ligger to amerikanere. Jason Allred og Tommy Gainey leder med ett slag på åtte under par. ------------------------------- Før runden: Henrik Bjørnstad fikk svært lite til å stemme på førsterunden og ligger langt bak i South Carolina. Han slet med å treffe både fairwayer og greener, og da er det lett å tape slag. 28-åringen er på fire over par etter førsterunden. Heldigvis for Bjørnstad er dette en pro-am som spilles på tre baner, og cut'en går først på lørdag.

Må spille mye bedre

Han har dermed to runder på seg til å spille seg oppover. Men han er uansett avhengig av å spille mye bedre enn på torsdag. David Hearn fra Canada leder etter førsterunden på ni under par. Nestemann følger to slag bak.

Flere stjerner med

Den sørafrikanske legenden Gary Player gjør en sjelden opptreden denne uken. 71-åringen har ingen sjanse til å hevde seg og gikk førsterunden på 82 slag. Kjendiser som er med inkluderer Kevin Costner og de tidligere hockeystjernene Wayne Gretzky og Brett Hull. Det er ikke oppgitt hvem Henrik Bjørnstad spiller med.

Les også

  1. Ingenting stemte

Les mer om

  1. Golf