Sport

Elverum solgte 5000 billetter på tre timer. Nå øyner klubben ny tilskuerrekord.

Billettsalget til Elverums mesterligakamp mot Flensburg-Handewitt startet tirsdag, og 5000 billetter ble revet bort på tre timer. Klubben øyner ny rekord.

Elverum spilte mesterliga foran fulle tribuner mot Paris Saint-Germain i september. Nå kan den norske publikumsrekorden fra den kampen stå i fare. Billettsalget til kampen mot Flensburg-Handewitt samme sted i februar startet tirsdag, og 6000 billetter ble revet bort første dag. Foto: Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

 • NTB

Kampen mot den tyske klubben med fire nordmenn i stallen spilles først 15. februar, men interessen er allerede enorm. Akkurat som kampen mot Sander Sagosens Paris Saint-Germain i september er kampen lagt til Håkons Hall i Lillehammer, og da ble det satt norsk publikumsrekord med 12.377 tilskuere.

– Det er plass til flere. Å klare noe slikt igjen er nok ekstremt vanskelig, men jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal prøve. Vi kan få inn 13.000 tilskuere der. Om vi klarer det får tiden vise, sier Elverums daglige leder Mads Fredriksen i en pressemelding.

Han er strålende fornøyd med salget så langt. Det passerte 6000 før den første salgsdagen var omme.

– Det er nesten så man må klype seg i armen. Jeg hadde et håp om at det skulle gå bra, men at det skulle være tett oppunder salget vi hadde første dag før Paris-kampen hadde jeg ikke trodd, sier han.

Klubbens mål er å passere 35.000 tilskuere på de sju hjemmekampene i mesterligaen. Det er et tall bare den tyske storklubben Kiel vil slå denne sesongen. For å greie det trenger man omtrent 11.000 tilskuere mot Flensburg-Handewitt.

Les mer om

 1. Håndball
 2. Elverum Håndball

Relevante artikler

 1. SPORT
  Publisert:

  Nesten 10.000 tilskuere da Norges beste lag skapte håndballfest

 2. SPORT
  Publisert:

  Sagosen om storklubbens forbannelse: – Champions League har vært et mareritt

 3. SPORT
  Publisert:

  Sagosen-nedtur i Champions League

 4. SPORT
  Publisert:

  Elverum yppet seg mot storlag i Champions League

 5. SPORT
  Publisert:

  Norges EM-tropp er klar: – Et vanvittig vanskelig uttak

 6. SPORT
  Publisert:

  Elverum-bragd i Europa: Toppscorerens stygge skade ble et stort skår i gleden