Sport

Stjernetrio tilbake

De satt hjemme da Norge måtte nøye seg med 9. plass i VM. Fredag spiller Linn-Kristin Riegelhuth, Vigdis Hårsaker og Gøril Snorroeggen NM-finale.

  • Arne Hole

Marit Breivik fikk det ene slaget i ansiktet etter det andre før VM i St. Petersburg. Klubbtreneren Karl-Erik Bøhn i Larvik og Valerij Putans i Byåsen kan imidlertid glede seg over at de tre som måtte melde forfall til VM, er klare for Spektrum fredag.— "Linka" har startet litt forsiktig, men hun spiller fredag. Det har gått bra på treningene, sier Bøhn om Larvik-stjernen. Riegelhuth, som fikk en brudd i hånden i seriekampen mot Levanger 6. november, fikk sin første skikkelige test i går da NTG/Stabæk var på besøk for å spille treningskamp.I Byåsen har Gøril Snorroeggen trent for fullt den siste tiden, dog uten å avfyre altfor mange skudd. Ungjenta har slitt med en vond skulder, men tror hun blir klar til NM-finalen. Den siste testen tas i kveld.Vigdis Hårsaker ble skulderoperert i sommer og gjorde come-back før VM, men i samråd med Marit Breivik fant hun ut at et VM ville by på for mange kamper over kort tid. Nå har Hårsaker hatt tid til å bygge seg opp over tid og er NM-klar.Dermed er Kari Aalvik den eneste av toppspillerne i de to klubbene som ikke blir klar. Den lovende Byåsen-målvakten sliter med en leddbåndskade. Således handler det endelig mer om gull enn gips.

Her jubler Linn-Kristin Riegelhuth for scoring og seier i fjorårets finale mot Byåsen. Om to dager er hun tilbake på Larvik-laget.
Byåsen stiller i finalen med den hardtskytende duoen Gøril Snorroeggen (t.v.) og Vigdis Hårsaker.

Les mer om

  1. Håndball