Sport

Babylykke for håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik

– Du er den sterkeste damen jeg vet om.

Håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik er blitt foreldre.
  • Nicholas Bergh
    Nicholas Bergh
    Journalist

I 2013 giftet håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik seg. Natt til lørdag ble paret foreldre for første gang. Den lille gutten skal hete Theo.

Det forteller Stegavik (34) på sin Instagram-konto. Der hyller han dessuten Herrem (31)

– Du er den sterkeste damen jeg vet om. Sykt bra jobbet, skriver Stegavik.

Fortsetter i Sola

Stegavik spiller for Nærbø, som skal spille i Eliteserien kommende sesong. Herrem spiller for Sola, som rykket ned fra Eliteserien i april.

I mai ble det endelig bekreftet at Herrem fortsetter i Sola.

Camilla Herrem har fortalt at Steffen Stegavik «betyr alt» for henne. Her kysser de etter kampen mellom Tsjekkia og Norge i 2017.

Rett etter nedrykket ble Herrem imidlertid spurt om hvorvidt hun kunne tenke seg en overgang til Norges beste lag Vipers. Hun erkjente imidlertid at familieforøkelsen kunne spille inn på klubbfremtiden.

– Hadde dette bare handlet om meg og Steffen (Stegavik, samboer, red.anm.), hadde det ikke vært noe problem å flytte. Men når vi snart blir tre, blir vurderingen litt annerledes, sa Herrem til Fædrelandsvennen.

  • I mars 2017 snakket vi med Herrem om hjemkomsten til Sola. Les intervjuet her: – Jeg er sinnssykt glad.

EM i november

De neste ukene blir naturligvis lille Theo prioritert. Etter hvert vil Herrem begynne opptreningen.

Håndball-EM starter allerede 30. november. Det spørs imidlertid om Herrem reker å spille seg i form til det mesterskapet.

Thorir Hergeirsson støtter at Camilla Herrem fortsetter karrieren i Sola.

I april uttalte trener Thorir Hergeirsson til TV 2 at landslaget «har bruk for spillere som spiller på øverste nivå i Norge og Europa». Der spiller altså ikke Sola neste sesong. Hergeirsson aksepterte imidlertid at Herrem skal spille i Sola.

– Det er det eneste riktige av en som skal bli mor i begynnelsen av juli. Hun har nettopp flyttet og fått sitt sosiale nettverk der, sa landslagssjefen til NTB i mai.

Les mer om

  1. Håndball