Sport

Med i toppen igjen

Suzann Pettersen avsluttet runden sterkt og ligger glimrende an etter første spilledag i Orlando.

Suzann Pettersen spiller i hjembyen sin denne uken.
  • Petter Bøifot

Resultater/livescore Suzann Pettersen ligger høyt oppe etter en god førsterunde i Orlando. 26-åringen åpnet med tre strake par, før hun bokførte to strake birdier.

Fikk dobbelbogey

Dessverre røk hun på en dobbelbogey på det 7. hullet og var med det tilbake på par. Siste ni begynte med en birdie etterfulgt av en bogey og det så ut til at hun måtte nøye seg med en start på par. Men birdier på de to siste hullene ga en 70-runde og en foreløpig delt 15. plass.

Glimrende utgangspunkt

Tutta har igjen gitt seg selv et glimrende utgangspunkt. Fredag har hun tidlig starttid og kommer til å få lettere forhold. Turneringen ledes av Lorena Ochoa og Laura Davies på seks slag under par. ----------------------------------- Før runden: Suzann Pettersen har fått to 2. plasser på rad og har klatret helt opp til 4. plass på LPGA-tourens pengeliste. Tutta, som fylte 26 år for noen dager siden, får nå sjansen til å slå tilbake etter den skuffende avslutningen som — Ga bort seieren i Kraft Nabsico Championship for halvannen uke siden. Hun må tåle å være blant favorittene, selv om startfeltet som vanlig inneholder hele verdenseliten. Hun får også spille i hjembyen sin ettersom hun til daglig holder til i Orlando. På førsterunden spiller hun sammen med Mhairi McKay og Becky Morgan. Trioen går ut på det 1. hullet klokken 19.06 norsk tid. Full oppsummering av runden kommer når hun er ferdigspilt.

Les også

  1. - Ga bort seieren

  2. Putt, putt!

  3. - En fantastisk uke

  4. Ustabilt av Tutta

Les mer om

  1. Golf