Sport

Mol og Sørums seiersrekke brutt

Etter 23 seirer på rad stoppet det for det norske sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum i finalen i firestjernersturneringen i Polen søndag.

Sandvolleyballspillerne Anders Mol (t.h.) og Christian Sørum måtte se seg slått i finalen i firestjernersturneringen i Polen søndag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Brasilianerne Bruno Oscar Schmidt og Evandro Goncalves Oliveira tuktet nordmennene etter at Christian Mol og Anders Sørum hadde vunnet det første settet.

Etter at Mol og Sørum så vidt reddet seg til finalen i turneringen mot russerne Jatsjeslav Krasilnikov og Oleg Stojanovskij, ble også finalen mot Evandro Goncalves Oliveira og Bruno Oscar Schmidt fra Brasil spennende og jevnspilt.

Etter å ha utklasset brasilianerne 21–11 i det første settet, slo Oliveira og Schmidt voldsomt tilbake i det andre. Oliveira dominerte settet med sine knallharde hoppserver, og det brasilianske paret vant settet 21–17.

Les også

Jakob Ingebrigtsen må droppe et av sine store mål

Det tredje og avgjørende settet var lenge jevnspilt, men det norske paret gjorde feil og brasilianerne rykket ifra, igjen takket være gode server fra Oliveira.

Den brasilianske duoen vant det tredje settet 15–12.

Dermed må Christian Mol og Anders Sørum vente ennå litt med å ble det mestvinnende norske sandvolleyballparet. De står med sju turneringsseirer, det samme som Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide.

(©NTB)

Les mer om

 1. Sandvolleyball
 2. Anders Mol
 3. Christian Sørum

Relevante artikler

 1. SPORT

  Mol og Sørum til finale i storturnering

 2. SPORT

  Den norske duoen slet tidligere på dagen. Nå er de klare for semifinale.

 3. SPORT

  Mol og Sørum jakter nok en triumf. Spilte seg til finale i Kina.

 4. SPORT

  Mol og Sørum klare for kvartfinalen i Roma

 5. SPORT

  Mol og Sørum vant storturnering i Sveits for andre år på rad: – Jeg er målløs

 6. SPORT

  Mol og Sørum vant nok en storturnering i sandvolleyball: – Vi følte oss som dritt