Sport

Oilers-børsen: Mye positivt tross for unødvendig tap

Mathias Trettenes var tilbake i Oilers-drakten. Det var et gledelig gjensyn.

Oilers-spillerne jubler for en av sine fem scoringer mot Vålerenga. Men til slutt var det VIF som kunne juble for seieren.
  • Kjetil Flygind
    Kjetil Flygind

Oilers tapte for Vålerenga i en målrik og actionfylt batalje i DNB Arena.

Slik ser børsen ut etter 60 minutter, spilleforlengelse og straffer.

Les også

60 minutter på 60 sekunder: Oilers rotet vekk seieren – Vålerenga vant etter målkalas

TOPPEN:

Eirik Salsten. Scoret et fint mål, kampens første, og virket piggere og farligere enn på lenge. To målgivende også. Bra i nærkampene, fart og innsats. Skal til OL, kanskje har det gitt et boost. Johannes Johannesen også god for Oilers. Mye minnet om gamle Oilers-utgaver. Men burde klart å dra seieren i land.

FLOPPEN:

Josh Soares. Leverte en grisetakling mot hodet på Jonas Oppøyen midtveis i 1. periode. Stygg, unødvendig og helt umulig å forsvare seg mot. Ble sendt rett i garderoben. Fullt fortjent. Må belage seg på flere kamper på tribunen etter den. Spørsmålet er bare hvor mange. Ikke første gangen Soares er i hardt vær, heller.

Les også

Full ordkrig etter Soares’ grisespill: – Fjerde gang han takler meg i hodet

OVERRASKELSEN:

Mathias Trettenes. Virket pigg og frisk i sitt comeback. Meldte selv før kampen at han er blitt tøffere. Det var lett å se. Tok mer for seg. Fart har han, spilleforståelse har han, og nå også mer muskler og tøffhet i skallen. Fikk sine sjanser til å score, men misbrukte de. Men Trettenes blir en forsterkning for Oilers, uten tvil.

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Eliteserien (hockey)
  3. Stavanger Oilers
  4. Vålerenga hockey