Sport

Til Danmark for å møte toppklubb i dag

Mangel på trener i Byåsen får spillerne til å se seg om etter andre alternativer.

KAN FORSVINNE: Marta Tomac drar til Danmark for å møte toppklubben Randers.
  • Christian Skare Stendal

Allerede fredag sa Camilla Herrem til Adresseavisen at hun er i dialog for å se om det finnes andre klubber på markedet for henne. Nå tar backen Marta Tomac det hele et steg lenger.

I dag reiser hun nemlig til Danmark for å møte toppklubben Randers.

— Klubben kjenner til henne fra da hun spilte i Århus. De trenger en playmaker til og har lyst til å møte henne, sier Tomac' agent Øystein Dalen i agentselskapet People in Sports.

Tomac spilte i danske SK Aarhus så sent som i 2011, og Randers ligger bare en kort kjøretur derfra. Samtidig er hun klar på at hun ikke besøker den danske toppklubben kun for å legge press på Byåsen.

— Nei, egentlig ikke. Jeg synes Randers høres spennende ut, og samtidig vil det ikke være å dra til noe nytt. Det er veldig spennende med et hardtsatsende lag, men jeg skal snakke med Byåsen igjen før jeg tar noen avgjørelse, sier Tomac, som ikke har fått noe tilbud fra danskene foreløpig.

Randers kom på fjerdeplass i det danske sluttspillet etter å ha tapt bronsefinalen mot Marit Malm Frafjords Viborg.

— Det er først og fremst veldig artig at en toppklubb i Europa har lagt merke til meg. Jeg drar ikke ned fordi jeg er sikker på at jeg skal bytte klubb, men for å høre hvilke tanker de har, se på forholdene og følge med på trening, sier backen.

Les mer om

  1. Håndball