Sport

Patrick Thoresen satser på landslaget igjen

Ishockeystjernen Patrick Thoresen er tilbake i landslagsvarmen til firenasjonersturneringen i Arosa, Sveits.

Djurgårdens Patrick Thoresen er klar for landslaget igjen.

Thoresen meldte forfall til firenasjonersturneringen på hjemmebane i november. Nå ser Djurgården-proffen framover og satser for fullt også i landslagsdrakta.

— Jeg har vel aldri sagt at jeg vurderte å gi meg på landslaget. Det var vel mer at jeg heller følte at jeg var ute av form og trengte å trene. Nå derimot føler jeg at jeg trenger kamptrening, og da passer denne turneringen bra, sa Patrick Thoresen til NTB.

 1. Les også

  Norge rykket ned sist Thoresen var sjef

 2. Les også

  Den norske NHL-duellen blir ikke noe av: Martinsen vraket

— Dessuten er det godt å komme seg litt unna den daglige rutinen, og det er bestandig fint å være i landslagsgjengen, sa Djurgården-spilleren.

Roy Johansen har tatt ut en tropp bestående av alle disponible spillere med unntak av NHL-spillerne Mats Zuccarello og Andreas Martinsen.

Norge møter vertsnasjonen Sveits fredag 18. desember. Lørdag blir det finale eller kamp om 3.-plassen mot enten Slovakia eller Hviterussland.

Fredag ble det klart at Petter Thoresen overtar landslagsansvaret etter Roy Johansen når VM i Russland i mai er over. Hans første store utfordring blir OL-kvalifiseringen på hjemmebane i september neste år. Der blir sønnen Patrick en viktig brikke på det norske landslaget.

Patrick Thoresen skal etter planen feire jul hjemme i Hamar. Første juledag reiser han tilbake til Stockholm, for programmet i SHL i julen er relativt tett. 2. juledag er det bortekamp mot Skellefteå. (©NTB)

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  ØKONOMI
  Publisert:

  Etter første natt i leiligheten, banket det på. – Det var en fyr som sa han skulle bo her.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5