Sport

Hallem forlenger med Oilers

— Aldri noen tvil om at vi ville ha ham med videre, sier Pål Higson.

KAPTEIN: Snorre Hallem viste stolt frem Continental Cup-trofeet ved ankomst Sola i januar. Nå forlenger han med Oilers.
  • Kristian Oftedal Kvendseth
    Kristian Oftedal Kvendseth

Forrige sesongs Oilers-kaptein ble denne uken enig med klubben om en ny ettårsavtale. Snorre Hallem (35) kom til Stavanger tilbake i 2005, og har siden vokst til å bli en av de klubbens viktigste spillere.

— Hallem betyr mye for laget. Han er en ledertype som vi har prioritert sterkt å ha med videre, sier sportsdirektør Pål Higson.

Tidligere har både Lars-Peder Nagel og Martin Strandfeldt fått beskjed om at de ikke får ny kontrakt med Oilers. Det betyr at Snorre Hallem og Christian Dahl-Andersen er de eneste som er igjen av de virkelige veteranene i Oilers-laget.

— Å bygge lag er en komplisert øvelse. Vi er inne i en periode med noen utskiftninger, men det er viktig å beholde en del av rutinen også. I så måte er det viktig at Snorre Hallem blir med også neste sesong, sier Higson.

Er i dialog med flere

Når det gjelder situasjonen til Nick Schaus og Jean-Michel Daoust, er denne fortsatt uforandret.

— Jeg har en dialog med agentene, så får vi se om det løser seg, sier Higson.

Lukas David har tidligere signalisert at han ønsker seg tilbake til Oilers etter å ha stått over forrige sesong på grunn av skolegang i England.

— Han kommer til å være med oss og trene når han returnerer fra England i sommer, så får vi ta en avgjørelse i løpet av sommeren, informerer Pål Higson.

Les mer om

  1. Ishockey