Sport

Langfeldt får sjefsrolle i Kristiansand Topphåndball

Tidligere trener og sportslig leder i Vipers, Peder Langfeldt (49), blir salgs- og markedssjef i 1. divisjonsklubben Kristiansand Topphåndball.

Kristiansanderen Peder Langfeldt har lang fartstid innen sport og marked i flere håndballklubber.
  • Rune Stensland

KRISTIANSAND: – Jeg gleder meg til å komme i gang. Klubben har gjort en god jobb det første driftsåret. Nå er det bare å gi gass for å utvikle klubben videre, sier Peder Langfeldt til Fædrelandsvennen.

I KIF Håndball noterte han seg for rundt 200 A-kamper og var også med i trenerteamet i fire år. I Vipers var han med i sport og i marked fra 2005 og til 2018.

Nå representerer han det Kristiansand-baserte selskapet Klubbkonsulenten, og det i er i et samarbeid med det at Kristiansand Topphåndball (KRS) har sikret seg Langfeldt som salgs- og markedssjef.

– Peder og Klubbkonsulenten kommer direkte fra en rolle i salgsavdelingen til ØIF Arendal, og vårt gode forhold til våre venner i Aust gjør at vi kan benytte ressursen Peder fra dags dato, skriver KRS i en pressemelding.

KRS Topphåndball har lagt bak seg sitt første driftsår, og har staket ut kursen for hvordan klubben skal nå sitt mål om å bli topp fem i Norge innen tre år.

Da håndballsesongen ble avsluttet grunnet koronakrisa i mars, lå KRS som nummer sju av tolv lag. Det er også den plasseringen laget endte med i årets serie. I slutten av april sikret laget seg meritterte Gunnar Pettersen som ny trener. Han har skrevet ettårskontrakt, som startet 1. juni.

Les mer om

  1. Peder Langfeldt
  2. Kristiansand Topphåndball