– Jeg har mange ganger lurt på hva friidretten i Lyngdal hadde vært uten Torrey

Mye takket være mangeårig trener og leder, Torrey Enoksen, har den lille friidrettsgruppa i Lyngdal et topp moderne friidrettsanlegg.

Torrey Enoksen er i sitt ess når han trener barn og unge i friidrettsgruppa i Lyngdal, noe han gjør tre ganger i uka. Her sitter han ved siden av Elin Serine Vik Johannessen, som har satt kretsrekord på 100 meter denne sesongen. Det øvrige personene på bildet er: Petter Fleseland (t.v.) Jonah Voreland Flottorp, Storm Magnus Lande, Simon Gusevik, Martin Flaten, Magnus Rom Havaas, Jesper Rom Havaas, Eskild Svinstad og Marius Kalleberg Mydland.

LYNGDAL: – Torrey er en type som har brent for friidretten gjennom mer enn 40 år. Mens andre har gått inn og ut av idretten, har han holdt koken som både utøver, trener og leder, både i Lyngdal og i friidrettskretsen, sier Jens Arild Johannessen, leder i friidrettsgruppa i Lyngdal, og legger til:

– Han er en type som har vært tro mot friidretten i både gode og onde dager. Jeg har mange ganger lurt på hva friidretten hadde vært i Lyngdal uten ham.

Les hele saken med abonnement