Sport

Slovenias stjernespiller: - Vi spilte fair

<p>Zorman: — Hva ville Norge gjort?</p>

Slovenia's Uros Zorman reacts during their Men's European Handball Championship Group D match agaist Iceland, in Vrsac, Serbia, Friday, Jan. 20, 2012. (AP Photo/Darko Vojinovic)
  • Rune Stensland

VRSAC: — Hvorfor er ikke dette fair play? Hva ville du gjort selv? undret bakspiller Zorman til fvn.no etter kampen.

Det var tydelig for alle at Slovenia, som vant 34-32 over Island, nærmest forærerte Island de to siste målene som gjør at Slovenia tar med seg to poeng til hovedrunden dersom Norge ikke tok poeng mot Kroatia senere på kvelden.

Det gjorde ikke de norske håndballherrene.

LES OGSÅ:

  • - Ingen tvil om at det er avtalt spill

— Vi spilte godt i 59 minutter. Så skjer det noe. Men dette er sport og det er fair play. Vi måtte gjøre dette. Alle må tenke på seg selv. Hvis Norge tar poeng mot Kroatia, har de fortjent å gå videre, sier Zorman.

- Tror du det skjer?

— Nei. Kroatia vinner helt sikkert.

Hos Islands spillere som vi snakket med var stemningen ikke god.

- Dette føles ikke bra. Først og fremst fordi vi ikke spilte godt selv. Vi ville vinne. Men når vi taper på den måten... Jeg føler med mine norske lagkamerater i Tyskland, Børge (Lund) og Bjarte (Myrhol). Men hvis Norge tar poeng mot Kroatia, har vi fortjent å ryke ut, sier Robert Gunnarsson.

— Det var helt åpenbart at Slovenia ga bort de to siste ballene til oss, i hvert fall den siste. For åpenbart. Jeg kan forstå det, og jeg har ingen dårlige tanker om Slovenia. Jeg tror ikke jeg ville gjort det samme, men kan ikke si det helt sikkert, sier Sverre Jacobsson.

— Man skal ikke stole på noen, lyder den knappe kommentaren til hans lagkamerat Arnor Atlason.

Les også

  1. - Ingen tvil om at det er avtalt spill

  2. Hedin: - Vi var sjanseløse

Les mer om

  1. Håndball