Sport

Avslutningen ødela

Henrik Bjørnstad lå an til å klare cut'en før en bogey på det siste hullet sendte ham ut av turneringen.

Henrik Bjørnstad har ikke lang vei opp til toppen, men må også passe seg for cut-grensen.
  • Petter Bøifot

Resultater/livescore Henrik Bjørnstad fikk det ikke til å stemme på andrerunden, men så ut til å klare cut'en i Georgia. Men en bogey på det siste hullet gjorde at han falt utenfor cut-grensen med minst mulig margin. Ifølge statistikken på turneringens offisielle side fikk han bogeyen etter en treputt. — Den siste putten, fra to meter, traff hullkanten og gikk ut, sier Øyvind Rojahn i en mail til Golf.no.

For mange bogeyer

Runden inneholdt fire bogeyer mot bare en birdie. Totalt endte 27-åringen på to over par. Bjørnstad begynte runden på ettermiddagen og det var veldig få gode scorer sent på dagen. Paul Dickinson, som kom seg inn i turneirngen via mandagskvalifiseringen, leder på ni under par. Steven Bowditch er på 2. plass slaget bak. Henrik Bjørnstad får sjansen igjen neste uke. Også da spiller touren i Georgia. - Jeg er sikker på at han slår tilbake da, sier Rojahn. ------------------------------------ Før runden: Henrik Bjørnstad er klar for andrerunden i Georgia. Etter torsdagen ligger han syv slag bak lederen Paul Dickinson, som gikk en bogeyfri runde på åtte under par. Før start fredag ligger Bjørnstad på en delt 31. plass. Det er ikke langt opp til en topp ti plassering, men han må også passe seg for cut-grensen like bak. Da andrerunden startet så den ut til å gå på rundt par.

God følelse

— Jeg er godt fornøyd og føler spillet sitter fint, sa Bjørnstad til Golf.no like etter førsterunden. Nå er det bare å håpe at Bjørnstad drar med seg den gode følelsen inn i kveldens runde.

Les også

  1. - Fornøyd med spillet

Les mer om

  1. Golf