Sport

Millionbeløp fra forbundet

Golfforbundet gir klubbene nesten 1,3 millioner kroner. Pengene skal blant annet gå til arbeid med unge og funksjonshemmede.

Norge har fått frem talenter som Anders Kristiansen (t.h) og Marius Thorp (andre til høyre). Pengene klubbene nå mottar gir dem hjelp til å få frem flere.

Golfklubber over hele landet har til sammen mottatt 1.280.400 kroner i aktivitetsmidler for 2008. Totalt mottok Norges Golfforbund søknader om over tre millioner kroner. Norges Golfforbund mottok til sammen 213 søknader, fordelt på målgruppene barn/unge, jenter og funksjonshemmede. Golfklubbene søkte om totalt 3.034.545 kroner i aktivitetsmidler, og det ble delt ut 1.280.400 kroner. Alt om de norske proffenes utfordringer denne uken Lise Bjørnstad, avdelingsleder for barn, ungdom og breddeidrett i NGF, er glad for den store engasjementet som gjennom søknadsmassen kommer til uttrykk blant golfklubbene. — Vi har hatt en økning i antall søknader fra fjoråret, og det er spesielt hyggelig at stadig flere klubber søker aktivitetsmidler til målgruppen barn/unge. Mange klubber jobber også godt inn mot skolene, som vi ser er en spesielt viktig arena for å nå fram til flere barn og unge, uttaler Bjørnstad. Her finnes oversikten over tildelte aktivitetsmidler i en pressemelding. Gå videre inn på aktuelt fylke. En kan også få fram informasjon om de forskjellige tiltakene ved å klikke på de ulike arrangement/tiltak. Antall søknader - barn /unge: 125 Antall søknader - jente: 41 Antall søknader - for funksjonshemmede (inkl. Golf - Grønn Glede): 47

Les mer om

  1. Golf