Sport

Zucca-jubileum da Rangers forlenget seiersrekken

Mats Zuccarello spilte sin 400. NHL-kamp natt til torsdag.

Mats Zuccarello spilte i natt sin 400. kamp i NHL.
  • NTB

Zuccas New York Rangers slo Boston Bruins 4-2 natt til torsdag. Det var lagets femte strake seier.

Rangers scoret sine tre første mål i løpet av seks minutter i den første perioden, og det holdt akkurat mot Bruins, som hadde overtaket mot slutten av kampen i Madison Square Garden.

Seieren over Bruins kom i Zuccarellos 400. NHL-kamp. Nordmannen sto ikke bak noen av nattens scoringer, og han var på isen i drøyt 15 minutter. 30-åringen har totalt 89 mål og 184 målgivende pasninger i sin NHL-karriere.

Les også

Zuccarello og Rangers vant timer etter terrorangrepet: – Hadde lyst til å gi alle en god følelse

To mål på 30 sekunder

Kampens første scoring kom etter snaut ti minutter da Pavel Butsjnevitsj satte inn 1- 0. Bruins' David Pastrnak utlignet kun 20 sekunder senere, men så dukket Jimmy Vesey opp og scoret to mål på 30 sekunder da det var spilt 15 minutter.

I 2. periode skapte bortelaget flest sjanser, men ingen av lagene fikk nettkjenning. Sisteperioden ble åpnet med Bruins-scoring av Patrice Bergeron etter snaut sju minutter.

Nærmere kom ikke Bruins poeng, og New York Rangers' femte strake seier var et faktum da Rick Nash satte inn 4-2 i åpent bur åtte sekunder før slutt.

Les også

Edvin (12) sto og trente på skudd i oppkjørselen. Da stoppet en bil i gaten...

– Vi er tilbake

– Vi slo an tonen i 1. periode med fysisk spill. Etter at de utlignet tok vi spillet vårt til et annet nivå og gutta spilte veldig bra. Det som ikke har fungert så bra for oss de første åtte-ni kampene denne sesongen har vi fått orden på. Vi er tilbake, sa Rangers svenske målvakt, Henrik Lundqvist, til NHLs hjemmeside etter kampen.

Neste kamp går også i New York. Lørdag er det Edmonton Oilers som gjester Madison Square Garden.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport:

Les mer om

  1. New York Rangers
  2. NHL
  3. Ishockey
  4. Mats Zuccarello
  5. Boston Bruins