Contador vil ikke kjøre i skyggen av Armstrong

Alberto Contador sier det ikke er sikkert han kommer til å fortsette i Astana-laget dersom Lance Armstrong blir Astana-rytter.

Alberto Contador eller Lance Armstrong, hvem ville du hatt på laget? Si din mening i debattfeltet nederst i saken.

– Jeg mener jeg har fortjent å bli kaptein på et lag uten å måtte kjempe for plassen min, sier Contador til avisen AS. Han vant søndag Spania Rundt og ble den femte rytteren i historien som har klart å vinne alle de tre store etapperittene. Contador klarte det på 14 måneder.

– I utgangspunktet er planen min å kjøre videre for Astana-laget. Kontrakten min løper til 2010, men jeg må innrømme at jeg har fått mange gode tilbud fra andre lag, sier spanieren.

Skrev historieContador sier han ikke er motstander av comebacket til Armstrong som for et par uker siden sa han ville komme tilbake med mål om å vinne tour de France for åttende gang.

Neste år har Contador tenkt å droppe både Giro d’Italia og Vuelta Espana for kun å konsentrere seg om Tour de France.

Ønsker seg Armstrong

– Armstrong er en stor syklist og et stort menneske. Han vil passe perfekt på laget vårt, sier forsvarsministeren i Kasakhstan, Danial Akhmetov som også er president i sykkelforbundet i landet.

Johan Bruyneel, Armstrongs gamle direktør i US Postal og Discovery Channel, er nå leder for Astana-laget, og det er ikke noe handikap i forhold til å få Armstrong med på laget.

Les også: Armstrong bekrefter Tour-start i 2009Bruyneel har tidligere sagt at han ikke kan se Armstrong på sykkelsetet igjen uten at han kjører i Astana-drakten.

– Det er en drøm å se Armstrong i drakten vår. Jeg håper virkelig den går i oppfyllelse, sier Bruyneel.