Sport

Thoresen: - Jeg savner Vålerenga

Steffen Thoresen (28) gikk fra VIF til Lørenskog før sesongen. I kveld tapte han for gamleklubben.

Lørenskogs Steffen Thoresen takler Vålerengas matchvinner Mathias Trygg , Christopher Henriksen i bakgrunnen.
  • Mette Bjerkaas

Vålerenga – Lørenskog 3-2:

JORDAL AMFI (Aftenposten.no): — Jeg savner Vålerenga på godt og vondt, forteller Steffen Thoresen etter tapet for gamleklubben.

Etter en jevnt kamp, måtte Thoresen se seg slått på sin tidligere hjemmearena. I våres valgte 28-åringen å forlate Vålerenga etter seks år til fordel for Lørenskog.

— Jeg har hatt det fint i Vålerenga. Nå spiller jeg i Lørenskog og gjør alt jeg kan for å vinne med dem, forklarer Thoresen.

Les også:

  • «Shampo»: - Ekstra godt å slå Lørenskog

Spesiell kamp

Torsdag var første gangen han var tilbake på Jordal etter signeringen med Romriksklubben.

— Det er alltid hyggelig å være på Jordal. Det er selvsagt ekstra spesielt i dag siden jeg spilte på motstanderlaget. Jeg syns det var en bra ramme rundt kampen som kunne gått begge veier. Vi fikk det tøft på slutten, og Vålerenga spilte et veldig godt forsvar, oppsummerer Lørenskog-spilleren.

Lite hets

Tidligere har Thoresen spilt på Storhamar. Da han valgte å forlate Hamar-klubben og pakket hockeybagen til hovedstaden, opplevde han mye hets fra supportere.

— Det ble skrevet en del på internett. Der sto alt mulig man kan tenke seg.

Slik har han ikke opplevd overgangen fra Vålerenga.

— Det er kanskje litt mer forståelse nå. Jeg har møtt noen på gata som har uttrykt at de har vært skuffet, men jeg har ikke fått noen spydigheter, sier Thoresen, og legger til:

— Jeg tror Klanen er fornøyde med innsatsen jeg har gjort for Vålerenga. Det er selvsagt noen som legger ekstra mye følelser i det, men jeg har ikke fått noen spesielle tilbakemeldinger.

Tenker neste kamp

Før torsdagens kamp sto Lørenskog med tre strake seire. Klubben startet sesongen med 20 minus poeng på grunn av slurv med innsendingen av klubblisensen.

- Vi har en tøff sesong foran oss. Det er ekstra surt for oss å tape tre poeng siden vi bør vinne de fleste kampene , sier Thoresen.

Lørdag venter en ny sterk motstander. Da møter Thoresen og Lørenskog Stavanger Oilers.

— Vi trenger sårt tre poeng. Nå skal vi jobbe for å få tilbake seiersgløden.

Les også

  1. «Shampo»: - Ekstra godt å slå Lørenskog

Les mer om

  1. Ishockey
  2. Vålerenga hockey
  3. Lørenskog IK