Sport

Sjarmtrollan nærmer seg historisk seriegull

Milos Vucenovic scoret i samtlige tre kamper da Sjarmtrollan tok et gigantisk steg mot et historisk seriegull.

MÅLMASKIN: Milos Vucenovic har notert seg for hele 19 nettkjenninger denne sesongen.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

Sjarmtrollans landslagsspiss Milos Vucenovic scoret ett mål da Sjarmtrollan åpnet med 2–1-seier borte mot Vegakameratene i KFUM-hallen lørdag. Geirald Meyer scoret det andre målet i den kampen.

Søndag formiddag fulgte han opp med en uhyre viktig åtte (!) sekunder før full tid da «Trollan» vant 1–0 mot Sandefjord.

Det betydde at Sjarmtrollan i realiteten ville ha vært seriemestere om de hadde slått KFUM i siste kamp i bortehelga. Vucenovic åpnet scoringsballet, men så kom tre KFUM-scoringer og da hjalp det lite at Tobias Schjetne reduserte til 3–2 like før full tid.

– Jeg er fornøyd med helga sett under ett. Det var tungt i dag med to kamper på én dag, men jeg er veldig stolt over laget og guttene. Å dra herfra med seks poeng er veldig bra, sier Milos Vucenovic til iTromsø.

Les også

Sjarmtrollan knuste sin nærmeste utfordrer

Solid ledelse

Samtidg ser det fortsatt veldig komfortabelt ut for Sjarmtrollan med tanke på å vinne serien. Etter 14 av 18 serierunder topper de tabellen med 34 poeng, åtte poeng mer enn Nordpolen på 2.-plass.

– Serien skal fortsatt spilles ferdig, men gjør vi jobben mot Hulløy, er vi der. Med seier i begge kampene, har vi vunnet, sier Vucenovic.

Neste kamp for «Trollan» er borte mot Bodø-laget Hulløy 19. februar. Søndag 21. februar møtes de i Tromsø i Breivikahallen.

– Det hadde vært utrolig moro å avgjøre serien hjemme i Tromsø, sier Vucenovic, som må stå over bortekampen sammen med Geirald Meyer.

– Vi er ikke avhengig av enkeltspillere. Jeg er sikker på at guttene mine ordner det, så bra som vi har vært i år, sier Vucenovic selvsikkert.

Delt toppscorer

Med tre mål i helgen er Vucenovic oppe i hele 19 nettkjenninger i serien i år - mest i eliteserien.

– Jeg deler tittelen sammen med en bra Bergen, forteller Vucenovic.

Han innrømmer lett at han «ofrer» toppscorertittelen for et seriegull.

– Jeg kan godt si fra meg toppscorertittelen om vi vinner serien, flirer Vucenovic.

Som har slitt med en skade i det siste.

– Jeg spilte med en hamstringsskade i hele helgen, så vi spilte treerrullering på topp. Derfor spilte jeg også kun i de to første landskampene før, men det er jo så gøy å spille futsal, man vil jo spille hele tiden, sier Vucenovic, som snart kan bli historisk seriemester med Sjarmtrollan.

Les mer om

  1. KFUM
  2. Nordpolen
  3. Sandefjord