Sport

Wallberg stadig bedre etter hjerneblødningen

Den svenske bokseren Frida Wallberg er flyttet fra Karolinska universitetssykehuset i Solna. Nå er hun overført til sykehuset i Linköping.

HJERNEBLØDNING: Den svenske bokseren Frida Wallberg pådro seg hjerneblødning under en tittelkamp i boksing 14. juni. Foto: Maja Suslin / NTB scanpix

 • NTB

Den svenske jenta, som ble slått ned og pådro seg hjerneblødning under en tittelkamp mot australske Diana Prazak 14. juni, blir stadig bedre. Nå ser hun fram til å treffe datteren Nellie som hun ikke har sett siden den skjebnesvangre kampen.

— Stockholm er en fantastisk by, men jeg må likevel si det er skjønt å komme til Linköping som er veldig nær familiehjemmet mitt i Åtvidaberg. Nå ser jeg fram til å treffe Nellie. Vi møtes om noen dager, skriver Wallberg på sin facebookside.

Den svenske bokseren hadde et uttalt mål om å møte Cecilia Brækhus i tittelkamp. Hun ville gjerne kjempe om de tre mesterbeltene Brækhus har, men etter den stygge nedslagningen med hjerneblødning som resultat, er det tvilsomt om Frida Wallberg kommer til å gå i ringen igjen.

Cecilia Brækhus bokser sin neste kamp i Frederikshavn 7. september. Foreløpig er det ikke klart hvem hun skal møte, men hun kommer til å sette alle VM-titlene sine på spill.

(©NTB)

Les mer om

 1. Boksing

Relevante artikler

 1. SPORT

  Wallberg har våknet fra koma

 2. SPORT

  Ferdig som bokser

 3. SPORT

  Potensiell Bræhkus-motstander i respirator

 4. SPORT

  Brækhus om svensken hun aldri kan møte: - Jeg hadde veldig lyst

 5. SPORT

  Ingen regelbrudd da Wallberg ble skadd

 6. SPORT

  Legene fikk kontakt med Wallberg