Stegavik kan havne i makedonsk mesterligaklubb

Steffen Stegavik drar trolig sammen med kona Camilla Herrem til Makedonia.

TIL MAKEDONIA?: Steffen Stegavik kommer trolig til å følge etter Camilla Herrem til makedonsk håndball neste sesong. Han kan ende opp hos Vardars byrival Metalurg.

Onsdag offentliggjorde den makedonske storklubben Vardar at de henter tidligere Byåsen-ving Camilla Herrem til klubben etter sesongen.

Les også

Herrem til Makedonia i to år: - Etterpå skal jeg hjem

Vardar holder til i Makedonias hovedstad Skopje, og der er det også muligheter for Herrems ektemann Steffen Stegavik.

Mesterliga-gjenganger

Trønderen hadde et sportslig vellykket opphold i Baia Mare for to sesonger siden, men paret flyttet fra Romania foran denne sesongen. Da havnet Herrem i Team Tvis Holstebro, mens Stegavik – som ikke fikk landet en avtale i Danmark — dro «hjem» til Elverum.

Nå tyder det meste imidlertid på at også Stegavik drar til Makedonia.

— Det er noe det jobbes med for øyeblikket. Men jeg håper selvfølgelig Steffen blir med, sa Camilla Herrem til Stavanger Aftenblad tidligere onsdag.

Én av de aktuelle klubbene er Vardars byrival Metalurg, og adressa.no kjenner til at det har vært kontakt mellom klubben og Stegaviks agent.

Det har foreløpig ikke resultert i konkrete samtaler. Steffen Stegavik ønsker ikke å kommentere opplysningene overfor adressa.no. I stedet poengterer han at han ikke har snakket med noen klubber foreløpig.

— Jeg kommer forhåpentligvis til å spille i Makedonia neste sesong, men jeg har ikke satt meg så mye inn i hvilke klubber som er på agendaen ennå.

Stegavik sier de har ventet på at Herrems avtale med Vardar skulle gå i boks.

— Det er fire klubber i Skopje, og mange rundt. Så jeg har ganske mange muligheter nedi der. Det kommer helt sikkert til å bli kontakt med noen fremover, sier han – og påpeker at han har god tid til å finne ut hvor han skal spille neste sesong.

Les også

Berge om møtet med familien: - Det er godt å se dem du er vanvittig glad i

Møtte Elverum

Metalurg har spilt i Mesterligaen de fem siste sesongene, og har nådd kvartfinalen to av sesongene.

I høst var klubben i mesterligagruppe med nettopp Stegaviks Elverum, og havnet sist i gruppen etter å ha vunnet to av ti kamper. Én av dem hjemme mot Elverum.

I gruppespillets siste kamp var det imidlertid den norske klubben som trakk det lengste strået, og Stegavik scoret sju ganger i 29-23-seieren i Terningen Arena.

Hør Adresseavisens Rosenborg-podkast her: