Sport

Følg Rasmus & Saga under RBKs skjebnekamp

Tirsdag kan Rosenborg ta seg til Mesterligaen for første gang på tolv år.

Petter Rasmus og Ole K. Sagbakken gleder seg til kamp.
  • Christian Skare Stendal

Det første oppgjøret i den avgjørende kvalikrunden til Champions League endte med 2–0 til Dinamo Zagreb. Men hjemme på Lerkendal tirsdag kveld har Rosenborg muligheten til å slå tilbake.

Les også

«Rosenborg var mye lenger unna da Eggen startet»

På pressekonferansen mandag anslo RBK-trener Eirik Horneland at sjansen for avansement til gruppespillet i Champions League er 40 prosent, akkurat som han gjorde foran den første kampen.

– Som optimist står jeg ved det. Men jeg tror nok at de (Dinamo) tenker 90–10. Det er et veldig bra fotballag, og vi må opp på vårt ypperste for å kunne gå videre, sa Horneland.

Det er TV 2 som har rettighetene til å vise kampen tirsdag kveld, men Adresseavisen kommer selvfølgelig til å følge begivenheten tett.

Les også

Landslagsspissen håper Rosenborg kjøper ham: – Det har vært en tøff periode

Podkastduoen Petter Rasmus og Ole K. Sagbakken skal følge hvert eneste spark fra studio, og Adresseavisens abonnenter kan se og høre dem under oppgjøret.

– Å slå ut Dinamo virker jo akkurat nå som en nærmest umulig oppgave. Men det har skjedd større undere tidligere, så da er det naturligvis moro å være på plass når det skjer denne gangen, sier Sagbakken.

– Rasmus mente han burde ha ikledt seg kjole og hvitt da vi kommenterte Maribor-kampen. Denne anledningen er i hvert fall ikke noe mindre. Så får vi se om han gjør noe med det, sier han.

Kampen følges som alltid med en livechat, der Rasmus&Saga er innom underveis for å svare på spørsmål.

Kampstart tirsdag er så sent som klokken 21.00, noe som gjør at onsdagens papirutgave av Adresseavisen går i trykken før kampen er over. Det betyr det at torsdagsavisen blir uten saker om kampen, men leserne kan selvfølgelig få med seg alt om oppgjøret på adressa.no.

Les mer om

  1. Rasmus&Saga
  2. Norsk fotball
  3. Fotball
  4. Eirik Horneland
  5. Mesterligaen