Zuccarello hylles etter at han hjalp fan: – Jeg elsker ham

Mats Zuccarello (28) hjalp en Rangers-fan med å skaffe seg skoleballfølge.

Mats Zuccarello ga bort en av sine hockeykøller til en ung og ivrig supporter (innfelt).

New York Rangers-supporteren Vinny Mutone (18) hadde en lur idé til hvordan han skulle overbevise kjæresten Catherine De Pinho om å bli hans date på skoleballet.

Han tok med seg tok med seg en plakat til Madison Square Garden med teksten: ”Zucc! Hvis du gir meg hockeykølla di, så blir hun med meg på skoleballet”.

– Jeg gråt nesten litt

Med hjelp fra en lagkompis fikk Zuccarello øye på plakaten på oppvarmingen før hjemmekampen mot Columbus Blue Jackets. Den norske hockeystjernen var ikke vanskelig å be – og dermed fikk Vinny Mutone en av Zuccarellos hockeykøller.

– Vi trodde ikke at det ville funke, men det gjorde det. Jeg gråt nesten litt, sier Vinny Mutone til New York Daily News.

Etter kampen signerte Zuccarello både kølla og plakaten. ”Ha de gøy på skoleballet. Og du må behandle henne godt!”, skrev nordmannen på kølla.

Dermed kunne ikke Catherine De Pinho annet enn å takke ja.

–Jeg elsker Zuccarello, han er favorittspilleren min, sier Vinny Mutone.

Zuccarello: – Må jo hjelpe en kompis

– Man må jo hjelpe en kompis. Jeg måtte jo hjelpe ham slik at han kommer seg på skoleballet, sa Zuccarello til New York Daily News etter kampen.

Rangers vant for øvrig kampen mot Columbus Blue Jackets 2-1. Mats Zuccarello sørget for en god start for hjemmelaget da han ga satte inn kampens første mål etter 17 minutter.

– Det er helt utrolig å holde hockeykølla hans. Det er helt crazy. Jeg skal sove med den, sier Mutone.

Zuccarello hylles: – For en ambassadør

Det er ikke bare Rangers-supporteren som hyller Zuccarello. Også på sosiale medier er enkelte fulle av rosende ord.

– Zuccarello hjalp Rangers-fan til å be ut dama til skoleball. For en fantastisk ambassadør for norsk hockey! skriver digitalredaktør i Fredriksstad Blad, Espen Normannm på Twitter.

Se høydepunktene fra nattens kamp mot Blue Jackets her: